Declarația lui Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, după ce a fost bătut în trafic. ”M-a mutilat”

31.12.2020, 10:25
Declarația lui Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, după ce a fost bătut în trafic. ”M-a mutilat”
Declarația lui Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, după ce a fost bătut în trafic. ”M-a mutilat”

Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, a făcut declarații după ce miercuri, 30 decembrie 2020, a fost bătut în trafic.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și partenerul ei de viață au fost atacați în trafic de un bărbat necunoscut. Scenele au avut loc chiar sub ochii fiicei lor.

La fața locului a ajuns imediat o ambulanță, dar și un echipaj al poliției. Imediat, partenerul de viață al vedetei a fost urcat în ambulanță pentru a i se oferi primele îngrijiri medicale.

Primele declarații ale soțului Andreei Tonciu după ce a fost bătut în trafic


Se pare că totul a pornit după ce Daniel Niculescu i-ar fi tăiat calea agresorului. Enervat la culme, bărbatul s-a dat jos din mașină și l-a bătut pe soțul Andreei Tonciu. ”M-a mutilat! I-am tăiat calea, nu îl cunoașteam. Am încredere în Poliția Română!”, a declarat Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, după ce a fost bătut, potrivit spynews.ro.

Andreea Tonciu a fost cea care a făcut public incidentul și care a sunat la 112. Tot ea  a făcut publice imagini și cu agresorul. ”Iubesc țara noastră și o respect foarte mult dar îmi pare rău că trăiesc în țara noastră unii oameni care atacă. Ce e dureros pentru mine e că copilul meu de 4 ani jumătate a asistat la aceste scene și nu vreau să pățească ceva (…) Bărbatul nervros îl claxona pe soțul meu și nu am înțeles de ce!”, a declarat aceasta.

Mama agresorului soțului Andreei Tonciu a făcut și ea declarații: ”Nu te-a mutilat, de ce i-ai tăiat calea de două ori. Și noi avem încredere în Poliția Română că și noi suntem oameni. Dacă sunteți vedete la televizor ce credeți că faceți? I-ai tăiat calea și l-ai înjurat în tot felul”.

Ce spune tatăl bărbatului care l-a agresat pe Daniel Niculescu

Și tatăl celui care l-a agresat pe Daniel Niculescu a făcut declarații. „Bărbatul dânsei (n.r. Andreei Tonciu) i-a tăiat fața copilului. S-a dat jos: „băi, băiatule, vezi-ți de treabă, de ce mă încurci?” Și el s-a dat și l-a luat de gât. Sunt tatăl băiatului. Nu e o fire violentă. Bărbatul dânsei (n.r. Andreei Tonciu) l-a făcut să fie violent”, a declarat tatăl agresorului, conform sursei mai sus-menționate.

„Băiatul meu nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, că bărbatul dânsei l-a luat de gât, i-a tăiat fața cu mașina. Tot bărbatul s-a dat jos din mașină și a zis: „băi, de culoare” și atunci l-a apucat de gât, l-a zgâriat pe gât și băiatul a ripostat și el. Nu avea un briceag la el. El a zis că s-a certat cu cineva în trafic și atunci a plecat de la fața locului. Nu a avut intenția să fugă de Poliție. A ajuns acasă și imediat cum a ajuns am zis să mergem la circă. Ce declară cu cuțitul nu e adevărat”, a mai spus acesta.

„Nu este nicio problemă că fiul meu riscă să petreacă cel puțin 24 de ore în spatele gratiilor de Sărbători. Vrem și noi filmările și atunci se constată tot”, a încheiat el.

 

 

citește și...