Andreea Tonciu și soțul ei, atacați cu cuțitul în trafic. ”Eram cu copilul în mașină”

30.12.2020, 15:14
Andreea Tonciu și soțul ei, atacați cu cuțitul în trafic. ”Eram cu copilul în mașină”
Andreea Tonciu și soțul ei, atacați cu cuțitul în trafic. ”Eram cu copilul în mașină”

Andreea Tonciu și partenerul ei de viață au avut parte de un incident teribil în trafic. Aceștia au fost atacați cu cuțitul.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și partenerul ei de viață au fost atacați în trafic de un bărbat necunoscut. Scenele au avut loc chiar sub ochii fiicei lor.  ”Deci în 2020 mergi cu mașina in trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele. În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu e posibil așa ceva”, a scris Andreea Tonciu în mediul online.

La fața locului a ajuns imediat o ambulanță, dar și un echipaj al poliției. Imediat, partenerul de viață al vedetei a fost urcat în ambulanță pentru a i se oferi primele îngrijiri medicale.

Andreea Tonciu a făcut publică o imagine cu agresorul, care a fost reținut

Andreea Tonciu a făcut publică o imagine în care apare bărbatul care i-a atacat, sperând ca cineva să îl recunoască și să îi ajute pe polițiști la prinderea acestuia într-un timp cât mai scurt., notează spynews.ro.

”Poliția este în alertă! Îl caută pe acest individ care ne-a atact cu cuțite”, a scris Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei cu cel care i-a atacat în plină zi, în mijlocul traficului din Capitală.

Agresorul a fost reținut de poliție. „Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor”, a declarat Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, citat de sursa mai sus-menționată.

 

 

 

citește și...