Declarația lui Andreas Petrescu de ziua de naștere a soției sale, Augusta Lazarov. ”A adus cu ea în bagaj tot ce nu aveam eu”

11.08.2021, 11:47
Declarația lui Andreas Petrescu de ziua de naștere a soției sale, Augusta Lazarov. ”A adus cu ea în bagaj tot ce nu aveam eu”
Declarația lui Andreas Petrescu de ziua de naștere a soției sale, Augusta lazarov. ”A adus cu ea în bagaj tot ce nu aveam eu”

Actorul Andrea Petrescu a aniversat-o ieri pe partenera sa de viață, Augusta Lazarov. Pe contul său de socializare, Andreas Petrescu a transmis un mesaj plin de emoție. ”A adus cu ea în bagaj tot ce nu aveam eu”, a spus actorul despre cea care îi este  soție și împreună cu care are un băiețel pe nume Luca.

Augusta Lazarov este o fostă prezentatoare de televiziune și fosta soție a regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov. În prezent, vedeta este căsătorită cu actorul Andreas Petrescu, împreună cu care are un băiețel pe nume Luca.

Marți, Andreas Petrescu a aniversat-o pe cea care îi este parteneră de viață.

Declarația lui Andreas Petrescu de ziua de naștere a soției sale, Augusta Lazarov.  ”Ai cea mai frumoasă vârstă. Vârsta la care mă faci fericit”

Andreas Petrescu a transmis un mesaj plin de emoție de ziua de naștere a Augustei Lazarov. Mesajul a fost însoțit și de o fotografe cu cei doi, într-o ipostază tandră.

”Pentru mine timpul s-a oprit in loc din ziua in care ea a facut primii pasi in viata mea. Pentru ca a adus cu ea in bagaj tot ce nu aveam eu. Un pic de fericire, un pic de liniste, alt pic de incurajare, chiar si un pic de ambitie de care aveam nevoie. Suntem pe alocuri la fel, prin alte locuri diferiti. Dar avea exact ce imi lipsea mie. Si, atunci, s-a asezat discret in forma pe care o aveam goala in viata mea. Asa ca nu pot sa imi doresc decat sa fie asa cum e ea multi multi multi ani. Toti anii. La multi ani, iubita mea! Ai cea mai frumoasa varsta. Varsta la care ma faci fericit. La multi ani, Augusta!”, ascris Andreas Petrescu în mediul online.

Cum s-au cunoscut Augusta Lazarov și Andreas Petrescu

Văduva lui Valeriu Lazarov l-a cunoscut pe Andreas Petrescu la cinci ani de la moartea celebrului om de televiziune. Prima întâlnire a Augustei Lazarov cu Andreas Petrescu s-a consumat într-o sală de teatru.

”Eram la teatru și jucam prima piesă pe care am scris-o, „Mă mult la mama”. Am scris-o la 33 de ani și nu am știut că asta îmi va aduce un alt viitor, o meserie nouă, o familie și succesul. Și pe 7 ianuarie 2014 o jucam la Green Hours. Și m-am așezat înainte de piesă pe un scaun ca să ”văd” piesa în mintea mea cum se va derula. Și, cum stăteam așa, aud vocea colegului meu, Gabriel Fătu care îmi spune „acesta este locul Augustei Lazarov”. Iar eu, pentru că eram foate concentrat și ușor irascibil, am zis: „ei, o fi și vreo prințesă Augusta Lazarov, ca să aibă scaunul ei…”. Numai că ea era în spatele meu și a spus, „nu-i nimic, pot sta și în altă parte”. M-am simțit prost, în fine, a stat de vorbă cu mine un minut timp în care nu i-am văzut decât ochii care îi străluceau în întuneric”, a povestit Andreas Petrescu în cadrul unui interviu.

citește și...