Declarația lui Akebono după ce a fost descalificat de la ”Puterea Dragostei”. Ce le-a transmis colegilor

01.10.2020, 12:14
Declarația lui Akebono după ce a fost descalificat de la ”Puterea Dragostei”. Ce le-a transmis colegilor
Declarația lui Akebono după ce a fost descalificat de la ”Puterea Dragostei”. Ce le-a transmis colegilor

Akebono, fost concurent la emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, a tansmis un mesaj pentru concurenții rămași în casă.

Akebono a fost descalificat alături de Paul din competiția ”Puterea Dragostei”. Lucrurile au degenerat într-un scandal al băieților cu Marinescu. Fostul concurent a intrat prin telefon la emisiunea ”Puterea Dragostei” și le-a transmis un mesaj celorlalți concurenți rămași în casă.

“Îmi este dor de voi, de voi, băieții mei, de fetele noastre.

Pe cât de impulsiv sunt, am niște laturi foarte sensibile și astea nu sunt doar în afara emisiunii. Eu am fost, mă autointitulez protectorul vostru, protectorul tău (n.r.: al Ayei), protectorul fetelor, protectorul băieților, care ne simțim sufletește, unu la unu și poate o să am ocazia să îi cer scuze doamnei Cristina.

Vă țin pumnii, îți țin pumnii (n.r.: către Aya, cu care are o relație), le țin pumnii fetelor, băieților. Premiul vreau să îl aduceți cu toții, nu vreau să fac diferență. Indiferent cine ar fi, din brigada noastră să fie. Vă iubește Akebono extraordinar de mult”, a fost mesajul lui Akebono, potrtrivit kanald.ro.

Ce condiții trebuie să îndeplinească concurenții de la ”Puterea Dragostei” pentru a nu fi descalificați

Concurenții de la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei” trebuie să țină cont de reguli foarte bine stabilite pentru a nu fi descalificați. Concurenții de la emisiunea ”Puterea Dragostei” pot fi descalificați și nu mai pot reveni în show dacă nu respectă anumite reguli.

Astfel, potrivit wowbiz.ro, una dintre reguli este aceea că fetele și băieții din competiție nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați. Fetele nu se pot întâlni cu băieții în afara show-ului, cu excepția situațiilor când cineva din producție participă la întâlnire.

De asemenea, dacă un concurent nu se prezintă la emisiune fără învoire poate fi descalificat.

Un alt motiv de descalificare a concurenților este violența.

Concurenții care au ascuns, la înscrierea în competiție, că sunt căsătoriți sau că au o relație stabilă, pot fi, de asemenea, descalificați și nu se mai pot întoarce la show.

citește și...