FOTO / Declarația făcută de Gabriela Cristea de ziua de naștere a soțului ei, Tavi Clonda. ”Cel care mereu îmi aruncă colacul de salvare și nu mă lasă să cad”

15.09.2021, 15:08
FOTO / Declarația făcută de Gabriela Cristea de ziua de naștere a soțului ei, Tavi Clonda. ”Cel care mereu îmi aruncă colacul de salvare și nu mă lasă să cad”
Declarația făcută de Gabriela Cristea de ziua de naștere a soțului ei, Tavi Clonda. ”Cel care mereu îmi aruncă colacul de salvare și nu mă lasă să cad”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, îl aniversează astăzi pe partenerul ei de viață, muzicianul Tavi Clonda. Acesta împlinește 42 de ani. Cu această ocazie, vedeta i-a făcut o urare publică celui care îi este soț. ”Cel care mereu îmi aruncă colacul de salvare și nu mă lasă să cad”, a spus ea.

În data de 15 septembrie, Tavi Clonda își aniversează ziua de naștere. Acesta împlinește 42 de ani.

Soția sa, vedeta de televiziune Gabriela Cristea, a transmis un mesaj superb de ziua de naștere a acestuia și a dat publicității mai multe fotografii de cuplu.

Declarația făcută de Gabriela Cristea de ziua de naștere a soțului ei, Tavi Clonda. ”Bărbatul care mi-a dat un sens”

”Astazi e despre el, despre barbatul care mi-a adus zambetul vietii, mi-a calibrat destinul, mi-a dat un sens… despre omul care mi-a dat aripi si cu care rad in fiecare zi… cel cu care visez pana la stele si cu care imi las mintea libera…”, a scris Gabriela Cristea în mediul online.

”E despre cel mai bun om intalnit in viata asta… este despre cel care mereu imi arunca colacul de salvare si nu ma lasa sa cad de cate ori ma impiedic (uneori chiar la propriu?). La multi ani, sotul meu iubit! ❤️ La multi ani, tati! ?‍?‍?‍? @taviclonda”, a adăugat ea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  Despre familia sa a făcut prezentatoarea declarații într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață, despre care a spus că nu i-a înșelat niciodată așteptările. ”Da, am știut dintotdeauna că Tavi va fi un tată excepțional și se dovedește că este un tată excepțional și nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”, a afirmat vedeta TV.

”Căsătoria mea cu Tavi m-a făcut să înțeleg că există bucuria de a împărtăși în fiecare moment cu celălalt. Ține foarte mult de partenerul pe care ți-l alegi. Pe lângă faptul că faci copii, e foarte important să te înțelegi cu partenerul tău de viață, să comunici, să fii pe aceeași lungime de undă, să-ți dorești să fii cu el, să râdeți împreună, să plângeți împreună, dacă e cazul, și să vă sustineți unul pe celălalt. Cam astea sunt lucrurile, nu e nimic ieșit din comun, nu e nimic extradordinar. Dar important e ca în fiecare zi, când te trezești, să-ți dorești să ai o familie cu bărbatul de lângă tine, respectiv cu femeia de lângă tine. Și atunci cred că toate lucrurile sunt mult mai simple”, a completat ea.

citește și...