Declarația emoționantă a Elenei Merișoreanu. ”Am un regret foarte mare”

24.05.2022, 15:13
Declarația emoționantă a Elenei Merișoreanu. ”Am un regret foarte mare”
Declarația emoționantă a Elenei Merișoreanu. ”Am un regret foarte mare”

Binecunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, și-a deschis sufletul în cadrul unui interrviu. Artista a făcut declarații emoționante și a mărturisit care sunt regretele pe care le are. Cântăreața a afirmat că regretă faptul că a plecat de foarte tânără de acasă și nu a petrecut mai mult timp alături de părinții săi.

Elena Merișoreanu a făcut mărturisiri într-un interviu pe care l-a acordat la postul de televiziune Antena Stars.

Intepreta de muzică populară a explicat care este cel mai mare regret al său.

Declarația emoționantă a Elenei Merișoreanu. ”Ăsta cred că este un regret foarte mare al meu”

„Am un regret foarte mare, acela că am plecat prea mică de acasă. Aveam 16 ani când am plecat de acasă și am avut niște părinți atât de buni și am stat prea puțin cu ei. Ăsta cred că este un regret foarte mare al meu”, a declarat Elena Merișoreanu potrivit spynews.ro.

„Nu i-aș mai cere nimic lui Dumnezeu, doar sănătate că am nevoie de ea. Sunt trecută de 70 de ani, iar Dumnezeu mi-a dat prea multe, am avut prea multe satisfacții, am văzut globul pământesc în lung și-n lat. Dumnezeu m-a ferit de rele și acesta este cel mai important lucru”, a adăugat cântăreeața de muzică populară.

Elena Merișoreanu a avut probleme în mariaj

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Artista a avut probleme din cuplu, explicând că partenerul ei de viață a plecat cu o colegă de-a ei.

„Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de-a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine… O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: ”Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa”. S-a ridicat şi mi-a spus: ”Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta”. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului”, dezvăluia interpreta de muzică populară într-un interviu.

citește și...