Declarația emoționantă a actriței Manuela Hărăbor. ”Stă în firea lucrurilor să ai grijă de părinții tăi atunci când îmbătrânesc”

10.06.2020, 15:09
Declarația emoționantă a actriței Manuela Hărăbor. ”Stă în firea lucrurilor să ai grijă de părinții tăi atunci când îmbătrânesc”
Declarația emoționantă a actriței Manuela Hărăbor. ”Stă în firea lucrurilor să ai grijă de părinții tăi atunci când îmbătrânesc”

Actrița Manuela Hărăbor a vorbit cu emoție despre ce înseamnă familie și despre grija pe care părinții le-o poartă copiilor și invers.

Manuela Hărăbor este mama unui băiat, Andrei, în vârstă de 29 de ani, care este diagnosticat cu autism. Vedeta își dedică aproape tot timpul fiului ei și părinților săi.

”Încerc să mă comport așa cum cred că trebuie să se comporte cineva care se dorește a fi Om. În viață suntem puși mereu în situația de a face alegeri. Nu le putem avea pe toate în același timp. Cred că asta e cea mai importantă lecție pe care părinții ar trebui să le-o dea copiilor. Doar așa copiii se pot dezvolta și crește sănătos din punct de vedere moral.

A fi părinte e o profesie în sine, poate cea mai importantă, și nu cred că poate fi pusă în plan secund, indiferent de circumstanțe. Așa cum cred că stă în firea lucrurilor să ai grijă de părinții tăi atunci când îmbătrânesc, să întorci cumva dragostea cu care te-au crescut. Se schimbă doar raportul de forțe, în rest totul ar trebui să rămână neschimbat”, a declarat actrița pentru click.ro.

Cum a depășit greutățile

Manuela Hărăbor nu a fost ocolșită de greutăți, însă a mărturisit că a avut credință și a fost sprijinită întotdeauna de familia sa.

”Nimic nu putem face în viață fără ajutorul lui Dumnezeu. Și Dumnezeu lucrează prin oameni. Mi-a dăruit doi părinți minunați, care au știut să mă educe și să mă modeleze, o soră mai mare care mi-a fost și încă îmi este sprijin, am fost înconjurată aproape tot timpul de oameni de la care am avut de învățat ceva.

Tot timpul, când mi-a fost greu, am simțit grijă, iubirea și sprijinul lui Dumnezeu. Secretul este să accepți cu sufletul deschis tot ce îți dăruiește, fără a te revolta. Între noi și Creator este o ușă care se deschide doar din partea noastră.

Acum, când privesc în urmă, știu că toate încercările prin care am trecut au fost lecții date de Dumnezeu pentru a mă desăvârși, trepte spre Cer, așa cum le numesc, pentru a mă desăvârși că om. Urcușul însă nu a luat sfârșit, în fiecare zi mai am de învățat ceva, mai am de șlefuit o trăsătură de caracter, mai am de schimbat mult din ceea ce mă caracterizează”, a explicat vedeta.

citește și...