Ce a pățit Manuela Hărăbor la Mineriada din ’90. ”M-au înconjurat și au început să urle la mine”

28.03.2020, 12:25
Ce a pățit Manuela Hărăbor la Mineriada din '90. ”M-au înconjurat și au început să urle la mine”
Ce a pățit Manuela Hărăbor la Mineriada din '90. ”M-au înconjurat și au început să urle la mine”

Actrița Manuela Hărăbor a trăit o experiență pe care nu o va uita niciodată la Miniada din anii ’90. Vedeta a trecut prin momente extrem de dificile.

Manuela Hărăbor era însăcinată când a fost prinsă de mineri pe stradă.

”Eram în luna a patra de sarcină şi mă întorceam de la Palatul Telefoanelor când, pe Ion Câmpineanu, s-a format o ambuscadă, au venit nişte mineri, care şi-au îndreptat privirile asupra mea. M-au înconjurat şi au început să urle la mine, să mă întrebe dacă eram studentă, de unde veneam… Brusc am simţit cum m-a apucat cineva de braţ şi m-a tras. Era un regizor din Buftea, care m-a dus la adăpost. M-a apucat acolo un plâns zdravăn, am făcut o criză de vreo 10 minute. Şi asta a fost tot”, a povestit actrița pentru okmagazine.ro.

Manuela Hărăbor a mărturisit că a făcut atac de panică.

”Nu m-a bătut nimeni, dar am avut un atac de panică şi nu se ştie nici în ziua de azi ce efect poate avea un şoc emoţional asupra unei sarcini de patru luni. Explicaţii medicale nu sunt pentru asta, mai ales că autismul e un sindrom neuro-vegetativ care apare în primul an de viaţă. Nu se ştie din ce cauze. Copilul se naşte cu funcţiile absolut normale, după care, în primul an de viaţă, se schimbă lucrurile…”, a mai spus ea.

citește și...