Declarația categorică a lui Laurențiu Reghecampf. ”Eu să o las pe Ana?!”

30.06.2020, 12:38

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a vorbit despre soția sa, celebra impresară Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Impresara și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai unite cupluri din lumea mondenă din țara noastră. Deși au existat numeroase zvonuri că cei doi ar fi fost la un pas de separare, relația dintre ei este una perfectă.

Zilele trecute, invitat la Realitatea Sportivă, Laurențiu Reghecampf a dat noi detalii despre relația lui, după ce a fost întrebat dacă ar lăsa-o pe Anamaria Prodan să candideze la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Eu s-o las pe Ana?! Noi, în familie, avem totul diferit. Adică nu are nevoie de aprobarea mea când face ceva în business, în ceea ce muncește ea. Are nevoie de aprobarea mea când face niște lucruri legate de financiar, lucruri care lovesc familia, dar să devină președinte la Ligă nu are nevoie de aprobarea mea.

Poate are nevoie de susținerea mea. Aia e cu totul altceva. De ce nu? Ana e un om capabil, căruia îi place acțiunea, e foarte bine organizată, cred că ar putea să miște multe lucruri”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit protv.ro.

Când și unde s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Cei doi s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva.

Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.

Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu pentru revista Taifasuri.