Declarația care i-a pus capac Andreei Bălan. A fost extrem de jignită de spusele lui George Burcea

15.03.2020, 15:50
Declarația care i-a pus capac Andreei Bălan. A fost extrem de jignită de spusele lui George Burcea
Declarația care i-a pus capac Andreei Bălan. A fost extrem de jignită de spusele lui George Burcea

Cântăreței Andreea Bălan nu i-a picat deloc bine ceea ce a spus soțul ei, George Burcea, despre unul din evenimentele importante din viața lor.

George Burcea a comentat în termeni duri ceremonia de nuntă de pe plajă, din Malibu, de care a avut parte alături de Andreea Bălan.

”Haideți să nu mai pledăm în victime pe la Tv doar de dragul publicului, emoției sau mai ales al marketingului… Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorință pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului…”, a spus Geoge Burcea în urmă cu câteva zile, într-un mesaj dat publicității după ce Andreea Bălan a vorbit despre despărțirea lor.

Declarația fostului ei partener de viață nu i-a picat deloc bine artistei, care a fost foarte jignită de spusele acestuia.

”Andreea a rămas mască când a văzut că George se plânge că au făcut acea ceremonie pe plajă, în America. E cu atât mai supărată cu cât, la acea vreme, el insista să facă gestul, el era mai fericit ca niciodată. De altfel, încă de atunci, Andreea a fost impresionată de reacțiile lui George, care, de fericire că este în America, chiar în locul în care s-a filmat serialul acela (n.r. Sunset Beach), a plâns de emoție.

Acum însă, să o acuze că a făcut totul pentru ochii lumii, i s-a părut rea mult. De aceea, după ce a citit mesajul lui George, Andreea nici nu mai vrea să vorbească cu el, ea s-a lămurit, și-a dat seama că ceva grav s-a petrecut cu el, că nu mai este cale de întoarcere. Andreea este convinsă că George s-a schimbat atât de mult din cauza problemelor de care s-a aflat în ultima vreme și speră că, timp de cinci ani, el nu a jucat doar un rol în relația cu ea”, a povestit o sursă din apropierea vedetei pentru wowbiz.ro.

citește și...