Andreea Bălan și George Burcea, întâlnire de gradul 0 la petrecerea fiicei lor mai mici! Ce s-a întâmplat între cei doi soți

13.03.2020, 12:46
Andreea Bălan și George Burcea, întâlnire de gradul 0 la petrecerea fiicei lor mai mici! Ce s-a întâmplat între cei doi soți

Zilele trecute, Andreea Bălan a dat o petrecere în cinstea fiicei celei mici, Clara Maria, care a împlinit un anișor de viață.

La party au fost prezenți cei apropiați, printre care nașii Aurelian Temișan și Monica Davidescu, dar și tatăl fetiței, George Burcea. Deși Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că s-au despărțit, actorul a fost prezentat în casa Andreei Bălan, pentru a fi alături de micuțele lui.

Andreea Bălan și George Burcea, întâlnire de gradul 0 la petrecerea fiicei lor mai mici!

Acolo, însă, George Burcea, ar fi fost ignorat de apropiați din cauza declarațiilor pe care le-a făcut în ultima perioadă. Actorul nu a stat prea mult în casa soției sale și a plecat rapid.

‘George Burcea a ajuns și el la eveniment, ar fi fost culmea să lipsească. A ajuns ceva mai târziu, e adevărat, dar a ajuns. A stat o oră, de aceea nici nu apare în fotografiile făcute. E adevărat, majoritatea celor care au fost la evenimentul, la Clara, nu prea l-au băgat în seamă, sunt supărați pentru ieșirile lui din spațiul public.

Culmea, cea mai mare supărare nu este a Andreei, ea s-a obișnuit cu gândul că George nu o mai iubește și că vor divorța, ci Aurelian Temișan, nașul lor de cununie. Nici nu au schimbat două vorbe, s-au văzut, s-au salutat și atât. Este supărat că el a făcut ceea ce a făcut și a mai ieșit și la iveală povestea cu drogurile. Lumea s-a distrat, el nu prea. De aia a și plecat’, au declarat surse apropiate celor doi soți pentru Wowbiz.

George Burcea i-a spus Andreei Bălan că nu mai are nevoie de familie, de soție și că vrea să fie singur, că are proiecte în care este implicat

‘Discuțiile dintre Andreea Bălan și George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar dacă nu a mai devenit agresiv verbal cu ea. Dar i-a spus că nu o iubește, că nu o mai vrea. Și i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc’, au mai declarat apropiații lor.

citește și...