Andreea Bălan: ”Degeaba vrei faimă, bani și succes, dacă nu ai sănătate”

15.03.2020, 13:56
Andreea Bălan: ”Degeaba vrei faimă, bani și succes, dacă nu ai sănătate”
Andreea Bălan: ”Degeaba vrei faimă, bani și succes, dacă nu ai sănătate”

Andreea Bălan a ales, ca majoritatea românilor, să se izoleze alături de familia sa, ca măsură de precauție în lupta cu coronavirusul.

Cântăreața a explicat foarte clar că nimic nu contează mai mult ca sănătata, care ar trebui să fie prioritară pentru toată lumea.

Vedeta a mărturisit că s-a izolat în casă alături de fetițele sale, Ella și Clara, pe care le are din mariajul cu actorul George Burcea, și de mama sa.

”În aceste momente când ne luptăm cu un dușman nevăzut, realizăm cu toții că sănătatea este cea mai importantă. Degeaba vrei faimă, bani și succes, dacă nu ai sănătate.
E cea mai mare lecție de viață pe care eu am învățat-o anul trecut când s-a născut Clară. Fără sănătate nu facem nimic și orice altă problemă pălește când lipsește sănătatea.

În aceste clipe, tot ce mă interesează este să le protejez cât mai mult pe fetițele mele și pe mama mea. Stăm în casă și ne blindăm cu iubire!”, a spus Andreea Bălan.

Pandemia de coronavirus face ravagii în toată lumea, inclusiv în țara noastră. Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 ajuns la 123 în România. Nouă persoane au fost vindecate. La nivel național, 2.652 de persoane sunt în carantină, iar alte 14.573 sunt izolate. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va decreta starea de urgență începând de luni.

citește și...