Declarația bizară a lui Laurette în plină epidemie de coronavirus. ”Credeți că voia lui Dumnezeu se rezolvă cu o carantină sau un vaccin?”

10.03.2020, 15:32
Declarația bizară a lui Laurette în plină epidemie de coronavirus. ”Credeți că voia lui Dumnezeu se rezolvă cu o carantină sau un vaccin?”

Laurette a comentat pe marginea măsurilor de precauție privind epidemia de coronavirus. Vedeta a postat uhn mesaj cu totul neașteptat pe contul său de socializare.

Laurette a vorbit despre panica creată de epidemia de coronavirus și a scos în evidență că lumea nu mai este la fel de îngrijorată atunci când vine vorba despre cei care mor de foame sau care se află în tot felul de situații limită.

”Da, lumea a intrat în panică de la o răceală mai acută! Se protejează cu măști, se inchid în casă, fug de ceilalți și ca întotdeauna, uită să se uite spre cer, uită că este un Dumnezeu care doar El trimite moartea și o trimite unde vrea! Este bine si normal să fim atenți, să fim cu grija, dar exagerarea duce la haos. Lumea nu se panichează că se fac sute de mii de avorturi în lume, nu se panichează că mor milioane de copii și oameni de foame din cauza indiferenței care este in lume. Omul nu se panichează că atatea păcate de moarte, împotriva Duhului Sfânt, împotriva firii se fac în fiecare clipă în lume și se extind aceste păcate mai repede ca orice virus. De aceste lucruri nu se panichează”, a notat Laurette în mediul online.

Vedeta a continuat:

”Credeți că voia lui Dumnezeu se rezolvă cu o carantină sau un vaccin?! Să ne curățim sufletul de patimi și Dumnezeu nu va lăsa nimic să se atingă de trup! Frica ii face pe oameni să nu mai gândească logic, să intre în panică și să se alăture spiritului de turmă! Să nu ne fie frică de moarte, aceasta o poate trimite Dumnezeu sănătoși fiind. Să ne fie frică de pierderea vieții veșnice. Moartea este de moment, o trecere care nimeni nu o ratează. Veșnicia contează, pentru că ce avem pregătit acolo este veșnic”.

Bilanțul persoanelor infectate cu coronavirus în țara noastră a ajuns la 17. Cele mai recente date transmise de autorități indicat faptul că, la nivel național, sunt 27 de persoane aflate în carantină. Alte 11.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până în prezent, din cei 17 pacienți cu coronavirus, cinci au fost declarați vindecați și au fost externați. Începând cu 8 Martie 2020, toate manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1.000 de persoane, au fost interzise.

citește și...