Declarația Andreei Mantea. ”Poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”

20.01.2021, 13:09
Declarația Andreei Mantea. ”Poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”
Declarația Andreei Mantea. ”Poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea a făcut o declarație neașteptată la emisiunea pe care o are la Kanal D.

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. În ediția de luni a emisiune pe care o are la Kanal D, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, bruneta  a făcut o declarație neașteptată, în timp ce își aranja bijuteriile, afirmând că poate va avea și o fetiță, căreia să-i lase moștenire cerceii ei.

„Știu că nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi stric. Mă gândesc că poate o să fac o fetită și o să îi las cerceii mei”, a spus Andrea Mantea, citată de wowbiz.ro.

Ce spune Andreea Mantea despre noul proiect de la Kanal D

În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Mantea a explicat și de ce și-a dorit să realizeze emisiunea respectivă.

„Este un proiect care s-a „născut’ natural aș putea spune. Mă gândeam de ceva timp la o astfel de emisiune. Îmi respect și iubesc publicul tocmai de aceea mi-am dorit ca cei de acasă sa mă cunoască așa cum sunt, ăn intimitatea familiei, alături de prieteni, în proximitatea unor oameni extraordinari, care au povești frumoase, inspiraționale de spus. Mi-am dorit ca telespectatorii să mă descopere așa cum sunt, dincolo de relatări indirecte. Să mă vadă în diferite situații de viață. Prin „Trăiri alături de Andreea Mantea’, telespectatorii pot călători împreună cu mine, chiar dacă simbolic, pot vedea locuri minunate și pot cunoaște oameni frumoși. Iar mămicile se vor regasi, probabil, în întâmplarile prin care trec alături de David, pentru că acest copil extraordinar este o provocare permanentă pentru mine”, a mai declarat vedeta de televiziune.

citește și...