Declarația Ancăi Serea după ce s-a spus că familia ar avea datorii. ”Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament”

20.12.2020, 16:02
Declarația Ancăi Serea după ce s-a spus că familia ar avea datorii. ”Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament”
Declarația Ancăi Serea după ce s-a spus că familia ar avea datorii. ”Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament”

Vedeta de televiziune Anca Serea a făcut lumină după ce s-a spus că familia sa ar avea datorii.

Anca Serea a acordat un interviu pentru click.ro, în cadrul căruia a fost întrebată despre problemele financiare cu care s-ar confrunta familia sa. Prezentatoarea de televiziune a ținut să lămurească lucrurile în acest sens.

”Nu vreau să comentez! Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care îl amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez, sau dacă el își dorește să se mute, o să îl lăsăm să se mute aici, să vedem”, a explicat Anca Serea. ”A fost un an bun, apreciez toate lucrurile care mi s-au întâmplat. Din punct de vedere financiar a fost un an super bun, profesional a fost un an la fel de bun”, a adăugat ea.

Anca Serea, detalii despre starea sa de sănătate

Anca Serea a explicat și cum se simte în prezent, după ce a avut probleme de sănătate. ”Sunt bine acum, mi s-a reglat și hemoglobina și feritina, sunt ok, nu mai am nicio problemă, doar că merg așa, la 2-3 luni, să îmi fac analizele de rutină, sunt ok! Nici nu m-am mai cântărit. Ajunsesem să fiu prea slabă când mi-a fost rău, aveam 50 de kilograme. Nu țin nicio dietă pentru că nu e cazul”, a declarat vedeta.

Ea a vorbit și despre perioada în care partenerul ei de viață, Adi Sînă, a avut probleme cu coronavirusul.

”Eu mi-am făcut testul destul de des, la fel și copiii. Nu pot să zic că nu mi-a fost teamă și că nu m-am gândit. Până să aflăm că are Covid am stat vreo 4 zile împreună. Acum m-am obișnuit, nu mi se mai pare ceva anormal să aud că cineva are Coronavirus. Au avut și mulți vecini de la noi, dar toată lumea o formă ușoară. Mă testez destul de des, cel puțin o dată pe săptămână pentru că uite, acum am avut ID-urile noi la Prima TV…Când intri in contact cu foarte multă lume, e necesar. Mama mea are o stare de sănătate precară și evit să mai merg la ea atât de des și să ne întâlnim cu ea, dar mă testez”, a mai spus Anca Serea.

Anca Serea e căsăptorită cu Adi Sînă și  are șase copii

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

În cadrul emisiuniui ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...