Declarația Alexandrei Ungureanu după ce a câștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Au fost momente când am plâns, după au fost momente în care am vrut să renunț”

20.12.2020, 13:59
Declarația Alexandrei Ungureanu după ce a câștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Au fost momente când am plâns, după au fost momente în care am vrut să renunț”
Declarația Alexandrei Ungureanu după ce a căștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Au fost momente când am plâns, după au fost momente în care am vrut să renunț”

Cântăreața Alexandra Ungureanu a făcut primele declarații după ce a căștigat finala show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

Șase vedete au concurat în finala acestui sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Finala competiției a avut loc sâmbătă, 19 decembrie 2020, și a fost câștigată de Alexandra Ungureanu. Cântîreața a făcut primele declarații după ce a ieșit învingătoare la competiția de stil. “Este ceva ce mi-am dorit mult! Am luptat, am muncit mai mult decât am luptat. Atâția oameni au venit spre mine, m-au cunoscut, m-au descoperit ca om, deși cânt de atâția ani, dar eu am fost o revelație în acest concurs și nu îmi vine să cred… Și asta am învățat, oricând poți să o iei de la zero, oricând te poți reiventa, oricând, în momentul în care crezi în tine, poți face diferența”, a mărturisit artista pentru wowbiz.ro.

“Nu m-am gândit că o să câștig marele premiu. Când am intrat în luptă, mi-am dorit să rezist cât mai mult. Știam că este un reality-show și eu merg în televiziune de atâția ani de zile, nu am mai mers la reality și am știut că o să mă scoată total din zona mea de confort. Au fost momente când am plâns, după au fost momente în care am vrut să renunț, au fost momente în care am descurajată total și nu am avut încredere în mine. De fiecare dată mi-am găsit puterea. A fost mai wow decât atunci când eu lansam hit-uri de mare succes”, a completat ea.

Mesajul transmis de Alexandra Ungureanu în mediul online după ce a câștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu a transmis un mesaj în mediul online după ce a ieșit învingătoare la concursul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista a ținut să le mulțumească celor care au susțin ut-o și care au fost alături de ea pe durata competiției.

”După atâția ani în lumina reflectoarelor, nu-mi amintesc acum ceva mai intens și copleșitor ca ce s-a întâmplat aseară. Știam că vă plac vocea și muzica mea, știam ca v-am câștigat de partea mea cu tot parcursul la “Bravo, ai stil”, dar nu mi-am imaginat, nici în cel mai frumos vis, că pot primi de la voi atâta iubire și susținere. ? Încă nu îmi vine să cred că mi se întâmplă mie asta, că e real, că am reușit. Vă mulţumesc infinit, am inima plină de voi, sunt super recunoscătoare pentru cum ați luptat pentru mine și visul nostru! ❤A fost o seară incredibilă, un show demn de o gală și un final în care am explodat de tensiune! Vreau să le felicit pe toate colegele mele pentru prestațiile din Marea Finala. Fiecare a luptat conform personalității ei și a dus seara elegant și demn”, a spus artista.

”Finalul, alături de Theo Rose, a fost cea mai faină luptă pe care o știu eu într-o competiție. Și eu m-aș fi bucurat sincer dacă ar fi câștigat ea. Așa cum am mai spus-o, mi-e dragă, e un copil talentat și extrem de bun, dar o forță uriașă ca artist! Bravo ție, Theo, felicitări și succes pe mai departe!  Tot ce am obținut până în acum în viață a fost cu sacrificii imense și cu o muncă titanică. Simt, din tot sufletul, că drumul meu de acum înainte va fi mai ușor și mai frumos. Pentru că vă am pe voi, iar asta îmi dă aripi. Dincolo de trofeu, faptul că v-am ajuns la inimă e tot ce contează. Îmi doresc să vă întorc înzecit emoția și dragostea, cu muzica și proiectele mele viitoare, la care lucrez deja. ♥️ Promit și să răspund tuturor celor care îmi scriu, cărora nu am reușit încă, datorită faptului că sunt sute de mesaje de la voi. ? Am ajuns împreună #panalafinal, noi, #teamAlexandra. Vă iubesc! ❤”, a încheiat ea.

Ce a declarat Theo Rose după finala ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Theo Rose s-a luptat pentru marele premiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” alături de Alexandra Ungureanu. După încheierea concursului, Theo Rose a făcut și ea câteva declarații.

“Pentru mine a fost o cursă continuă! A trebuit să țin pasul cu niște fete mult mai bune decât mine, mult mai bine pregătite. A fost motivația extraordinar de mare și tot ce m-am lăsat competiția asta să dau afară, ca momente, m-a lăsat să gândesc eu tot și să pun eu la cale tot. Mi-am pus creativitatea la bătaie și mi-am dat seama că nu mă pot baza pe nimeni mai mult decât pe mine însămi. Faptul că nu am câștigat competiția asta, pentru mine, nu reprezintă niciun fel de neliniște”, a declarat artista pentru wowbiz.ro.

“M-am rugat la Dumnezeu și am zis așa: Doamne, dacă nu câștig eu, ajută-mă să mă pot bucura pentru fata care câștigă! În seara asta, m-am bucurat tare pentru Alexandra și chiar cred din suflet că merită titlul ăsta! Eu am învățat foarte multe de la ea, am fost fericită și cred că între mine și ea a fost competiție frumoasă. Nu există bucurie mai mare ca faptul că am participat!”, a completat Theo Rose.

citește și...