Decizie neașteptată în scandalul Ciprian Marica-amanta din Cluj! Cine ar fi dat, de fapt, imaginile presei

25.03.2021, 13:31
Decizie neașteptată în scandalul Ciprian Marica-amanta din Cluj! Cine ar fi dat, de fapt, imaginile presei
Decizie neașteptată în scandalul Ciprian Marica-amanta din Cluj! Cine ar fi dat, de fapt, imaginile presei

La începutul lui mai 2020, jurnaliștii de la Ziar de Cluj au detonat bomba! Site-ul clujean a prezentat imagini în premieră cu infidelitatea lui Ciprian Marica.

Fostul internațional fusese filmat, în vara lui 2019, la un hotel de lux din Cluj cu Ana Muntean, mamă a doi copii și soția lui Florin Muntean, bun prieten cu Marica. Se pare că amorezii au fost prinși în flagrant chiar de soțul încornorat, Florin Muntean.

Ana Muntean a cerut ștergerea filmulețului

După ce filmulețul a ajuns în presă, Ana Muntean a dat în judecată ziarul din Cluj care a scos la iveală amantlâcul. În sala de judecată, soția infidelă a cerut ziarului ca imaginile să fie șterse de pe site, scrie Wowbiz.

De asemenea, avocatul Anei Muntean a dezvăluit că Florin Muntean și-a iertat soția și chiar a sprijinit-o la tribunal.

În schimb, jurnaliștii de la Ziar de Cluj au spus că cererea soților Muntean nu poate fi luată în considerare dacă se adeverește că Florin Muntean a fost cel care a făcut publică filmarea, pentru a se răzbuna pe cei doi.

Ce spune avocatul femeii

Avocatul Anei Muntean susține că filmarea cu blondina și Marica a fost furată din telefonul soțului înșelat.

”Soțul este deranjat de apariția filmării și este alături de clienta mea”, a spus avocatul femeii. Drept urmare, jurnaliștii au pierdut în fața Anei Muntean, iar instanța a decis eliminarea articolelor respective de pe site-ul ziarului din Cluj.

Decizia se va finaliza doar atunci când Ana Muntean va dovedi că jurnaliștii din Cluj i-au adus un prejudiciu de imagine.

Ce spunea Ciprian Marica despre amanta lui!

Printr-un mesaj pe pagina lui de Facebook, fostul internațional a explicat că îi pare rău pentru cele întâmplate.

‘Dorind ca familia și apropiații să nu mai fie căutați pentru declarații în acest context, finanțatorul de la Farul Constanța a mărturisit cum au stat lucrurile.

Orice fapta buna trece foarte usor neobservata. Orice greseala ajunge foarte usor pe prima pagina. Dar daca stiam ca e nevoie de 4h si nu de ani de munca, sacrificii si rezultate pentru a fi cine ati facut sa fie in ultima saptamana Ciprian Marica, imi schimbam strategia inca de acum 20 de ani. Mi-au placut munca si performanta in schimb. Eu fraier, nu?

Da. Am gresit. Imi pare rau. Sunt un om care, iata, traieste fara sa stie intr-o societate de un alb imaculat, cu oameni fara greseala. Sa nu va asteptati la alte reactii din partea mea. Nu raspund la glume, injurii sau “sfaturi”. Va multumesc, in schimb, pentru creativitatea generata din grija pentru mine. Chiar ma gandesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati. Aveti grija de voi! Mi-as fi dorit sa va urez sa fiti mai buni! Dar asta e! Sa fiti sanatosi!’, a scris Ciprian Marica pe Facebook.

citește și...