Cum a aflat Florin Muntean că soția îl trăda cu Ciprian Marica! Bărbatul și-a urmărit partenera timp de mai multe luni

03.05.2020, 14:34
Cum a aflat Florin Muntean că soția îl trăda cu Ciprian Marica! Bărbatul și-a urmărit partenera timp de mai multe luni
Cum a aflat Florin Muntean că soția îl trăda cu Ciprian Marica! 

Ciprian Marica se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a apărut o filmare cu el și soția lui Florin Muntean, într-un hotel din Cluj.

Înregistrarea datează din august 2019 și a fost făcută chiar de soțul amantei lui Marica. Dar cum a aflat bărbatul, de fapt, că mama copiilor săi îl trădează cu cel mai bun prieten?

Cum a aflat Florin Muntean că soția îl trăda cu Ciprian Marica!

Florin Muntean, fiul fostului director Transgaz, a reușit în vara lui 2019 să își surprindă soția în ipostaze incendiare cu Ciprian Marica. Se pare că bărbatul bănuia de luni bune că soția lui are o aventură, însă nu știa cu cine îl înșală.

Conform Impact.ro, soțul Anei Muntean a început să intre la idei după ce a văzut că tânăra stătea ore întregi la toaletă cu telefonul și voia să meargă din ce în ce mai des la București. Așa că a pus în aplicare un plan.

Florin Muntean Jr. a început să verifice orice mișcare a soției, însă a avut un șoc când a descoperit că amantul Anei era chiar bunul lui prieten, Ciprian Marica.

Bărbatul a reușit să umble în telefonul roșcatei și a găsit multe mesaje cu fostul fotbalist. Din mesajele respective se înțelegea că cei doi au o relație extraconjugală. Deși a văzut negru în fața ochilor, Florin Muntean nu i-a spus soției sale ce a descoperit, ci a continuat să își urmărească soția.

Florin Muntean și-a urmărit soția luni bune

Așa a aflat, cu stupoare, că amantul Anei era Ciprian Marica. După ce i-a prins la hotel, Florin Muntean și Marica au avut o discuție, în urma căreia au convenit de comun acord că episodul neplăcut să rămână între ei.

În schimb, fostul internațional a avut de pus în aplicare o condiție: să îi spună iubitei, Ioana Marcu, că a înșelat-o cu Ana Muntean.

‘Ciprian și-a dat seama că ceva nu este în regulă și nu a deschis ușa hotelului atunci când cineva a ciocănit. Mai apoi, Florin a început să vorbească extrem de tare de pe palier, iar Marica a decis să deschidă ușa de teamă că alte persoane cazate în hotel ar putea auzi’, au dezvăluit surse din apropierea fostului fotbalist, pentru Impact.ro. 

Cu toate că a rănit-o, Ioana și Marica au decis să își mai dea o șansă de dragul celor doi doi pe care îi au. La aproape un an de la amantlâcul dintre Ciprian Marica și Ana Muntean, în presă a apărut un filmuleț senzațional care arată cum Marica avea o relație amoroasă cu soția lui Florin Muntean.

Acum, fostul fotbalist crede că soții Muntean au dat filmarea presei pentru a-l discredita.

‘Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală.

În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce’, au mai dezvăluit surse din preajma lui Marica.

citește și...