Decizia Ramonei Bădescu după moartea tatălui ei. Și-a luat mama în Italia

15.03.2021, 15:12
Decizia Ramonei Bădescu după moartea tatălui ei. Și-a luat mama în Italia
Decizia Ramonei Bădescu după moartea tatălui ei. Și-a luat mama în Italia

Ramona Bădescu a decis să o aducă pe mama sa alături de ea, după moartea tatălui său.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, însă de-a lungul anilor a venit de foarte multe ori în vizită la părinții săi, în România. În luna noiembrie a anului trecut, Ramona Bădescu a trecut printr-o mare suferință. Vedeta și-a pierdut tatăl, Cristel Bădescu, în vârstă de 89 de ani, care fusese depistat cu noul coronavirus. După dispariția tatălui său, Ramona Bădescu a decis să o aducă pe mama sa în Italia, alături de ea.  Aceasta o ajută cu creșterea băiețelului. ”Ramona mi-a spus hotărâtă că mă „răpește” și că o să vin. Și eu prima dată am venit fără să am bilet de înapoiere și am zis că stau puțin, câteva săptămâni. Săptămânile s-au transformat în luni și mă simt bine, nu știu când mă întorc”, a spus mama Ramonei Bădescu la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

„Eu cred că ne-am dorit atât de mult în viața asta eu un copil, iar mama mea un nepoțel, încât trebuie să trăim intens în fiecare minut, în fiecare minut trebuie să-i povestim de bunicul lui, pentru că numai așa el trăiește cu noi și în amintirea noastră. Îi povestim cine a fost. Viața merge înainte și trebuie să meargă înainte, dar am o alintare sufletească că tata era Fecioară, iar Ignazio e Fecioară, așa că într-un fel generația se transmite”, a declarat și Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu se iubește cu un bancher italian

Ramona Bădescu are un băiețel, Ignazio, împreună cu actualul ei partener de viață. Micuțul a venit pe lume în toamna anului 2019. Ramona Bădescu a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, „Exclusiv VIP” de la Prima TV, că bărbatul cu care formează un cuplu de câțiva ani este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.

„Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre”, a declarat Ramona Bădescu.

”Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, a mai spus vedeta.

 

 

citește și...