Decizia pe care a luat-o Maria Constantin în legătură cu iubitul său! ‘Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla’

23.01.2021, 14:36
Decizia pe care a luat-o Maria Constantin în legătură cu iubitul său! 'Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla'
Decizia pe care a luat-o Maria Constantin în legătură cu iubitul său! 'Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla'

Maria Constantin a început noul an cu dreptul! Solista de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un bărbat căruia nu vrea să-i dezvăluie momentan identitatea. 

Solista a dezvăluit că s-a mutat recent, în casă nouă, împreună cu iubitul ei, semn că lucrurile evoluează pe un făgaș normal.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Maria Constantin a vorbit despre casa visurilor ei, cea în care s-a mutat de curând.

Maria Constantin s-a mutat cu noul iubit

‘Este o casă modestă, are două camere, suficient pentru mine. am decorat-o într-un stil mai minimalist modern. E o canapea mai modernă, dar în același timp este foarte relaxantă. Am un dressing care este tot în oglindă. Am ales nunțe deschise, doar draperiile au aceeași nuanță ca și în bucătărie și dormitor’, a spus Maria Constantin, la Antena Stars.

Cât despre relația amoroasă cu partenerul ei, Maria Constantin a mărturisit că își dorește să o țină cât mai departe de ochii curioșilor.

‘El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea’, spunea ea în urmă cu câteva luni.

Ea a spus că mereu a avut de suferit de pe urma faptului că și-a expus prea mult viața personală.

‘Ideea este că am învățat că trebuie sa îmi țin puțin viața personală mai privată, ca să mă protejez. Nu suport la un bărbat să mă mintă! Și dacă ar fi o chestie mult mai gravă, aș prefera sinceritatea și nu să mă mintă. Este cel mai urât lucru posibil care ți se poate întâmpla. Am fost mințită de multe ori’, a mai declarat Maria Constantin.

Maria Constantin, două mariaje eșuate

Prima dată, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Artista a mai fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019, după ce a suferit un infarct.

‘Cea mai mare diferență de vârstă a fost cu Marcel, era o diferență peste 10 ani. Aș face aceleași alegeri. Chiar dacă am fost judecată de mulți. Eu nu sunt ipocrită să stau într-o relație de dragul lumii. Eu nu sunt genul care să accepte lucrurile astea’, mai spunea artista.

citește și...