Ce regretă Maria Constantin. ”O consider o greșeală”

11.01.2021, 12:35
Ce regretă Maria Constantin. ”O consider o greșeală”
Ce regretă Maria Constantin. ”O consider o greșeală”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a afirmat că regretă că nu a studiat la Conservator mai devreme.

Maria Constantin a mărturisit, la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars, că regretă că nu a studiat la Conservator la timp, dat fiind că părinții săi nu au avut posibilități financiare, și că a făcut lucrul acesta abia de curând.

„Cea mai mare greșeală a fost că nu am făcut Conservatorul la timp, pentru că părinții mei nu au avut posibilități financiare. L-am făcut în cele din urmă, dar tot îmi este foarte greu. Nu mai poți să înveți la 33 de ani cum înveți la 20 de ani. O consider o greșeală”, a declarat interpreta de muzică populară, potrivit spynews.ro.

Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga.

De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre actualul ei iubit a oferit cântăreața de muzică populară detalii la o emisiune de televiziune. ”El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă. De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a spus artista.

Aceasta a explicat că noul ei partener a mai fost căsătorit. „El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește. Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să detalii despre lucrul acesta”, a adăugat vedeta.

citește și...