Decizia lui Cristi Borcea. ”Mi-am luat pauză de la afaceri”

10.11.2020, 12:20
Decizia lui Cristi Borcea. ”Mi-am luat pauză de la afaceri”
Decizia lui Cristi Borcea. ”Mi-am luat pauză de la afaceri”

Cristi Borcea a afirmat că va lua po pauză în ceea ce privește afacerile. Acesta este de părere că viața de familist îl prinde foarte bine.

Omul de afaceri este mai fericit ca niciodată că în ultima perioadă de timp a putut să petreacă mai mult timp în compania familiei sale și a tuturor copiilor săi, inclusiv cei care locuiesc în America.

”Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist. Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici. Să-i văd pe toți la aceeași masă, cum râd, m-a emoționat teribil, devin foarte sentimental, iar eu nu sunt om care se pierde cu firea”, a declarat Cristi Borcea pentru libertatea.ro.

Ce spune Cristi Borcea despre partenerele sale de viață

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

Într-un interviu pentru Kanal D, Cristi Borcea a explicat care este relația dintre actuala sa parteneră de viață, Vaentina Pelinel, și celelalte două foste soții ale sale, Alina Vidican și Mihaela Borcea. „Valentina este o femeie deosebită, caldă, iubitoare, se înțeleg foarte bine. Fostele soții și Valentina se înțeleg foarte bine. Este o femeie extraordinară și înțelegătoare”, a declarat Cristi Borcea la emisiunea ”Teo Show”.

„Au interese comune, sunt copiii la mijloc, pentru binele copiilor trebuie să se înțeleagă. Le este bine și lor și copiilor. Eu sunt principalul merit, dacă n-aș fi eu, atunci nu s-ar înțelege, nu s-ar cunoaște”, a adăugat el.

citește și...