Decizia luată de Viorica și Ioniță de la Clejani, după scandalul imens cu Fulgy! Ce au anunțat artiștii

12.06.2021, 10:49
Decizia luată de Viorica și Ioniță de la Clejani, după scandalul imens cu Fulgy! Ce au anunțat artiștii
Decizia luată de Viorica și Ioniță de la Clejani, după scandalul imens cu Fulgy! Ce au anunțat artiștii

Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o decizie radicală, în urma scandalului cu Fulgy, fiul lor. Pe rețelele de socializare, cei doi artiști au precizat că de acum înainte nu vor mai face declarații despre problemele de familie, ci doar despre proiectele muzicale.

De mai bine de trei săptămâni, Fulgy se află în centrul atenției, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. În plus, tânărul de 23 de ani a declarat că mai multe vedete din showbiz că ar consuma droguri.

Viorica și Ioniță de la Clejani nu vor să mai vorbească de problemele din familie

Tatăl lui, Ioniță de la Clejani, a mărturisit că fiul său a căzut în plasa unui anturaj nenorocit, iar multe persoane îi vor răul. În prezent, Fulgy se află în arest preventiv pentru 29 de zile.

”Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Sătui să mai fie întrebați de toată lumea ce se întâmplă cu fiul lor, Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o decizie. Ei au precizat că respectul față de meseria lor și public este mai presus de orice.

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice.”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

citește și...