Decizia luată de Roxen după ce a fost agresată de iubit. ‘Am fost şantajată şi după ce am depus plângere’

27.06.2020, 10:07
Decizia luată de Roxen după ce a fost agresată de iubit. 'Am fost şantajată şi după ce am depus plângere'
Decizia luată de Roxen după ce a fost agresată de iubit. 'Am fost şantajată şi după ce am depus plângere'

Zilele trecute, Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a fost implicată într-un scandal de proporții cu iubitul său, după ce acesta a lovit-o. Sătulă de toate agresiunile, tânăra a mers la Poliție și a depus o plângere împotriva partenerului său.

Larisa Roxana Giurgiu, alias Roxen, a declarat că nu vrea să se mai împace cu fostul său iubit, după ce a trecut prin momente de groază. În plus, pe rețelele de socializare, solista a răbufnit și a specificat că a fost șantajată chiar și după ce a mers la Poliție. 

Nu vrea să se mai împace cu fostul iubit

Artista a obținut un ordin judecătoresc care îi interzice agresorului să intre în contact cu ea. Mai mult de atât, ea a explicat de ce nu se va putea întoarce niciodată la bărbatul care a agresat-o.

‘Va mulțumesc tuturor celor care m-ați înțeles, ați fost întotdeauna alături de mine și mi-ați respectat viața personală. Într-adevăr, am trecut printr-un moment neplăcut, din care am învățat foarte multe lucruri. Important este că sunt bine și cred că asta este ceea ce contează în acest moment. Demersurile pe care le-am luat în momentul în care a apărut această problemă în viața mea le-am luat fiind sigură de ceea ce vreau să fac și nu am de gând să dau înapoi. Îmi asum toate deciziile mele, nu am revenit asupra lor și nu voi reveni asupra lor. 

A scris un mesaj dur pe internet

Nu, nu îmi doresc o împăcare cu fostul meu prieten, nu îmi doresc să-mi retrag plângerea pe care am făcut-o în momentul în care am fost șantajată, abuzată emoțional și lovită. Nu aș avea de ce să fac asta, chiar dacă am fost șantajată în continuare, și după depunerea plângerii. Cred că este foarte important că orice persoană care trece printr-un astfel de episod să ia măsuri, să aibă curajul să spună “stop” și să nu se lase doborată de eventuale șantaje sau manipulări. Acestea fiind spuse, ceea ce s-a întâmplat reprezintă strict viața mea privată și nu îmi doresc să mai continui cu acest subiect. Știu foarte bine ce s-a întâmplat, de ce am fost nevoită să depun o plângere și câte dovezi există în acest sens’, a scris artista.

citește și...