Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a făcut primele declarații după ce a fost agresată de iubit

22.06.2020, 23:18
Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a făcut primele declarații după ce a fost agresată de iubit
Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a făcut primele declarații după ce a fost agresată de iubit

Roxen a trecut prin momente cumplite, după ce a fost agresată și șantajată de iubitul său. Tânăra, care a fost reprezentanta României la concursul muzical Eurovision, a depus o plângere la Poliție.

Roxen a obținut un ordin de interdicție împotriva bărbatului, pentru că mărturisea că nu se mai simțea în siguranță.

Recent, solista a făcut și primele declarații despre clipele grele prin care a trecut și vrea să traga un semnal de alarmă legat de violența domestică. Roxen a dezvăluit că iubitul ei a șantajat-o în repetate rânduri.

A obținut ordin de protecție

‘Am avut ghinionul să trec prin această experiență, consider că a fost o lecție importantă și știu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine care este situația la nivel global, dar și la nivel național, cu privire la problema violenței domestice. Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situații, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare’, a declarat Roxen, pentru protv.ro.

După ce a depus plângere la Poliție, bărbatul este obligat să ‘păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti’. 

A fost aleasă să reprezinte România la Eurovision

La începutul acestui an, Larisa Roxana Giurgiu, pe numele său de scenă Roxen, a fost aleasă să participe la concursul internaţional Eurovision.

Roxen s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. A participat la numeroase concursuri şi a ştiut mereu că muzica este calea pe care o va urma în viaţă.

‘În copilărie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, insă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel și visam să cânt pe scene mari și să mă adresez publicului. Acum, sunt emoționată și provocată în același timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort.

Dar asta îmi place, mereu m-am simțit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viața mea. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia și atenția îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine’, spunea Roxen în urmă cu câteva luni.

citește și...