Decizia luată de Ligi după finala ‘Puterea dragostei’! De ce s-a certat la cuțite cu Andreea Pirui

12.07.2020, 16:19
Decizia luată de Ligi după finala 'Puterea dragostei'! De ce s-a certat la cuțite cu Andreea Pirui
Decizia luată de Ligi după finala 'Puterea dragostei'! De ce s-a certat la cuțite cu Andreea Pirui

Finala ‘Puterea dragostei’ se apropie cu pași repezi, motiv pentru care concurenții din casă au început deja să își facă planuri după ce vor pleca din Turcia.

Ligi, una dintre concurentele sezonului 2 al show-ului matrimonial de la Kanal D, a explicat, într-un live pe pagina ei de Instagram, ce are de gând să facă după ce emisiunea va ajunge la final.

Ce face după ieșirea din casă

‘Cum se termină emisiunea vreau să mă duc acasă, să stau o perioadă cu familia mea. Nu știu exact ce am să fac după aceea. Vreau să văd ce șanse am pentru viza de America și dacă mi se aprobă, o să plec. În funcție de viza de America o să văd ce fac în continuare.

Vreau să merg la frații mei în Miami. Vreau să fiu antrenor personal acolo sau designer vestimentar sau, de ce nu, chiar cântăreață’, a dezvăluit Ligia Dolha.

Din păcate, Ligi nu a reușit să formeze niciun cuplu în casa ‘Puterea dragostei, însă a fost în centrul atenției din cauza mai multor scandaluri din casă.

S-a certat cu Andreea Pirui

Recent, blondina a rupt prietenia cu Andreea Pirui, iar între cele două concurente a izbucnit o ceartă în toată regula. Cele două tinere nu își mai vorbesc deloc, deși stau în aceeași cameră de hotel. Prietenia lor s-a transformat în rivalitate și și-au aruncat cuvinte dure.

‘Mi-ai aratat ce fel de prietena mi-ai fost! Cand ai avut nevoie, eu am fost acolo! Cand eu nu am vrut sa imi expun parerea nu inseamna ca nu iti sunt prietena! Eu zic sa te muti cu Daiana, ca oricum cu ea te intelegi mai bine! Am simtit ca ma evita! Daiana nu ma deranjeaza deloc!’, a declarat Ligi revoltată

‘Nu vreau sa ma cert cu ea! E mai rau ca si Ella! Nu ca e mai rau ca si Ella! M-a dezamagit mai rau ca si Ella!’, a spus și Andreea Pirui.

Când a intrat în casa ‘Puterea dragostei’, primul care a pus ochii pe Ligi a fost Jador, care a și flirtrat la un moment dat cu ea.

Cei doi au fost protagoniștii unor scene parcă desprinse din filmele de dragoste, însă nimic nu s-a concretizat între Jador și Ligi.

‘Eu m-am aranjat azi pentru tine. Eu am crezut că mă vrei mai altfel, mai casual. L-am rugat pe un băiat să mă ajute să-mi aplice tatuaje pe gât, am vrut să mă fac tot așa…și pe brațe’, îi spunea Jador Ligiei, când încă se afla la emisiunea ‘Puterea dragostei’.

citește și...