Decizia luată de Iulia Albu după ce contul de Instagram al fiicei sale a fost închis. ”Nu știm nici acum din ce motiv”

10.10.2022, 13:49
Decizia luată de Iulia Albu după ce contul de Instagram al fiicei sale a fost închis. ”Nu știm nici acum din ce motiv”
Decizia luată de Iulia Albu după ce contul de Instagrram al fiicei sale a fost închis

Criticul de modă Iulia Albu, în vârstă de 41 de ani, a explicat ce decizie a luat după ce fiica sa, Mikaela, care a împlinit recent 13 ani, s-a trezit cu contul de Instagram închis. ”Nu știm nici acum din ce motiv”, a spus Iulia Albu. Mikaela este fica pe care Iulia Albu o are din mariajul cu designerul de încălțăminte Mihai Albu.

Iulia Albu este un cunoscut critic de modă. În plan personal, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri de-a lungul anilor. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Zilele acestea, Iulia Albu a anivesat-o pe fiica ei, Mikaela, care a împlinit 13 ani. Adolescenta este de o fumusețe răpitoare. Fata Iuliei Albu și a lui Mihai Albu a avut cont de Instagram, însă acesta i-a fost închis. Iulia Albu susține că nu ar fi existat niciun motiv pentru care fiica ei să rămână fără cont de Instagram. Acum, însă, i-a creat un nou cont de Instagram fiicei sale.

Decizia luată de Iulia Albu după ce contul de Instagram al fiicei sale a fost închis. ”Nu am mai reușit să îl recuperăm, din păcate”

”Contul ei e Instagram a fost închis, nu știm nici acum din ce motiv, avea în jur de 40 de mii de urmăritori. Probabil pentru că nu avea 13 ani, deși este legal ca un copil cu vârsta sub 13 ani să aibă cont de Instagram, dacă contul este administrat de o agenție sau de părinți. Contul ei era administrat de agenția mea de publicitate, nu cea care ma reprezintă pe mine, ci chiar agentia mea”, a declarat Iulia Albu pentru spynews.ro.

”Probabil din cauza faptului că nu avea vârsta de 13 ani, nu am mai reușit să îl recuperăm, din păcate, așa că astăzi i-am făcut un cont nou. N-ar avea cum să ne spargă nouă conturile, pentru că cu asta ne ocupăm și noi avem agenție, știm exact ce și cum, nu ni s-a întâmplat niciodată situația asta. În general, asta se întâmplă persoanelor puțin mai neexperimentate”, a adăugat criticul de modă.

citește și...