Decizia luată de Gabriela Cristea. ”Nu am cum să discut despre toate lucrurile pe care vreau să le abordez cu cine vreau eu”

15.04.2021, 15:29
Decizia luată de Gabriela Cristea. ”Nu am cum să discut despre toate lucrurile pe care vreau să le abordez cu cine vreau eu”
Decizia luată de Gabriela Cristea. ”Nu am cum să discut despre toate lucrurile pe care vreau să le abordez cu cine vreau eu”

Gabriela Cristea a decis să își facă podcast. Vedeta a explicat care este motivul pentru care a luat această hotărâre.

La emisiunea ”Xtra Night Shoew”, de la Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit despre planurile sale. Aceasta a dezvăluit că vrea să-și facă podcast, iar la emisiunea online vrea să invite persoane publice și să abordeze tot felul de subiecte.

„Îmi fac și eu podcast, l-am organizat singură. Mi-am făcut singură un decor acasă pe care mi l-am vopsit și decorat singură. Pot să-l fac în studio acasă. Am niște probleme tehnice pe care trebuie să le rezolv. Fac podcast pentru că la mine în emisiune nu sunt persoane publice. Și atunci nu am cum să discut despre toate lucrurile pe care vreau să le abordez cu cine vreau eu. Și la limbaj sunt mai slobozi la gură (n.r. oamenii), pentru că în online nu există CNA. La un moment dat se mai dezleagă limba, că la televiziune nu poți să bei nici măcar un pahar de șpriț. În mediul online lucrurile sunt mai așezate”, a explicat Gabriela Cristea, citată de spynews.ro.

Gabriela Cristea are o nouă emisiune la TV

 

Începând din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Antena Stars pot urmări cea mai nouă producţie a staţiei – ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, o extensie a reality show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1. Zilnic, după difuzarea ediţiei ”Mireasa” de pe Antena 1, de la ora 14:00, începând cu ora 19:00, gazda show-ului ”Mireasa – Urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea, îi invită pe telespectatori pe Antena Stars să continue creionarea poveştilor prin dezbaterea argumentată a subiectelor zilnice alături de invitaţi speciali şi să afle detalii în premieră despre participanţi, dat fiind faptul că aceştia sunt într-o competiţie.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă… O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile”, a spus Gabriela Cristea. 

În plan personal, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

citește și...