Decizia luată de familia lui Bodo după ce acesta a făcut infarct. ”Mergem pe un drum nou, necunoscut de noi”

08.06.2020, 10:19
Decizia luată de familia lui Bodo după ce acesta a făcut infarct. ”Mergem pe un drum nou, necunoscut de noi”
Decizia luată de familia lui Bodo după ce acesta a făcut infarct. ”Mergem pe un drum nou, necunoscut de noi”

Familia lui Bodo, solistul trupei Proconsul, a luat decizia de a se muta din București după ce artistul a avut mari probleme de sănătate.

În urmă cu trei săptămâni, celebrul solist de la trupa Proconsul, Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, a fost operat de urgență după ce a suferit un infarct. Medicii i-au montat trei stenturi la inimă.

Acum, artistul a hotărât să se mute din București, împreună cu soția, Loredana Marin, și cu cei doi băieți, într-o comună din Argeș, unde dețin o casă.

Mutarea propriu-zisă a familiei lui Bodo a avut loc sâmbăta trecută, pe 6 iunie, când cei doi soți serbau 11 ani de căsătorie.

”Suntem încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie”


Partenera de viață a lui Bodo a fost cea care a anunțat că familia s-a decis să se mute din Capitală.

“Începând de azi, împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți.

Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș”, a explicat Loredana Marin, soția lui Bodo, potrivit click.ro.

Bodo a anunțat că nu va renunța la scenă, marea lui dragoste, din contră, va onora orice solicitare.

Bodo, în vârstă de 52 de ani, este solistul formației Proconsul, care a fost înființată în anul 1999. De-a lungul anilor, Proconsul a adunat multe premii și distincții. Trupa a scos numeroase melodii care au ajuns hituri.

În ceea ce privește viața personală, Bodo a fost căsătorit cu fiica cea mare a ex-președintelui României Traian Băsescu, Ioana, în perioada 2003-2006.

citește și...