Ce se întâmplă acum cu Marinela Chelaru, la 2 ani de când a suferit un infarct

29.05.2020, 12:39
Ce se întâmplă acum cu Marinela Chelaru, la 2 ani de când a suferit un infarct
Ce se întâmplă acum cu Marinela Chelaru, la 2 ani de când a suferit un infarct

În urmă cu doi ani, Marilena Chelaru a fost dusă de urgență la spital, după ce a suferit un infarct masiv. Din fericire, la vremea respectivă, medicii au operat-o și au reușit să îi salveze viața, însă problemele nu s-au terminat pentru celebra actriță de comedie.

Doctorii i-au recomandat că trebuie să mai slăbească, pentru a nu risca un alt infarct, care i-ar putea fi fatal.

Marinela Chelaru nu a scăpat de problemele de sănătate

Marinela Chelaru se confruntă cu probleme serioase de sănătate! În 2018 a trecut printr-o adevărată cumpănă, dar tot nu a scăpat. Actrița nu și-a revenit complet și s alăbit foarte mult.

‘Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap.

Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară’, declara Marilena Chelaru, după operație.

A slăbit extrem de mult

Înainte de a fi supusă intervenției chirurgicale, Marinela Chelaru slăbise deja extrem de mult, fiind nevoită să dea jos kilograme.

În prezent, Marilena Chelaru își petrece majoritatea timpului în casă.

‘Are disfuncții ale glandei tiroide, iar această boală îi dă depresii, atacuri de panică. A reușit să dea jos zece kilograme, însă a pus câteva înapoi pe perioada pandemiei. Ia medicamente de inimă cu pumnul și se teme să nu moară. La ultimul control, medicii i-au spus clar că trebuie să mai slăbească pentru că, astfel, riscă oricând un alt infarct fulminant, care chiar i-ar putea cauza moartea’, au mărturisit surse apropiate actriței pentru Impact.ro. 

citește și...