Decizia luată de actorul Claudiu Bleonț. A renunțat la actorie și vrea să fie primar

09.06.2020, 10:21
Decizia luată de actorul Claudiu Bleonț. A renunțat la actorie și vrea să fie primar
Decizia luată de actorul Claudiu Bleonț. A renunțat la actorie și vrea să fie primar

Binecunoscutul actor Claudiu Bleonț a luat decizia de a se muta într-o localitate din Munții Apuseni, unde își dorește să fie primar.

Claudiu Bleonț a hotărât să se retragă de pe scenă, pentru a deveni primarul comunei Beliș din Cluj, locul unde actorul s-a mutat.

Acesta a afirmat, la o emisiune de televiziune, că iubește Munții Apuseni grație tatălui său.

”La primăria din Beliș, Munții Apuseni. Nu că plec din Craiova, m-am mutat. Am buletin de Beliș. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui și să judec faptului nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? Iubesc Apusenii dinainte de a mă naște, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani.

Am vizitat Belișul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din București sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul și cu Dumnezeu”, a declarat Claudiu Bleonț, potrivit revistei Viva.

”Demersul meu nu este în primul rând politic, este uman”

Claudiu Bleonț a explicat că nu s-a decis dacă va candida la primărie ca independent sau dacă solicita susținere politică.

”Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni”, a mai declarat Claudiu Bleonț.

Claudiu Bleonț, în vârstă de 60 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră. A absolvit Liceul German Goethe din București în anul 1979, după care a urmat Institutul de artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesor Grigore Gonța. A jucat în numeroase spectacole de teatru și în filme, dar a fost și prezentator de televiziune. Claudiu Bleonț a fost căsătorit de trei ori.

citește și...