Nadine, mărturii șocante despre scandalul sexual din 2012 cu Claudiu Bleonț! ‘Sfătuiesc femeile să învețe să își apere trupul’

18.11.2019, 16:33
Nadine, mărturii șocante despre scandalul sexual din 2012 cu Claudiu Bleonț! 'Sfătuiesc femeile să învețe să își apere trupul'
Nadine, mărturii șocante despre scandalul sexual din 2012 cu Claudiu Bleonț!

În 2012, Nadine a fost implicată într-un scandal-monstru cu Claudiu Bleonț!

La vremea respectivă, mulatra l-a acuzat pe actor că a hărţuit-o sexual în repetate rânduri, dar soția lui i-a luat apărarea, afirmând că ar trebui să aducă dovezi în acest sens.

Nadine, mărturii șocante despre scandalul sexual din 2012 cu Claudiu Bleonț!

Andra Negulescu, partenera lui Bleonț, a ținut să o pună la punct pe Nadine și i-a adresat mai multe cuvinte dure.

Ar trebui să existe nişte dovezi, nişte înregistrări. Asta contează în primul rând. pe Claudiu îl cunosc de 13 ani şi am foarte multă încredere.

Împart casa cu el, ne-am împărţit problemele la bine şi la rău, nu aş sta cu el dacă nu aş avea încredere. S-a sunat la poliţie? Soţul ei ce atitudine a luat. După ce a vorbit despre asta, a fost la 4 spectacole la care s-a prezentat, apoi nu a mai venit. A plecat fără nicio explicaţie’, spunea soția lui Bleonț în urmă cu 7 ani. 

Acum, Nadine a vorbit într-un interviu pentru VIVA! despre perioada grea din 2012. Ea nu a ezitat să își aducă aminte de faptul că celebrul actor i-a făcut avansuri sexuale, chiar de față cu soția sa.

Nadine l-a acuzat pe actor că i-a făcut avansuri sexuale

‘Eram la Slatina de față cu primarul, cu prefectul, cu toată lumea, iar el a spus: Nadine, te mai … cu mine? Lucru foarte umilitor pentru mine și soțul meu. Ce m-a uimit cel mai tare a fost că permanent, majoritatea spuselor lui cu tentă sexuală, în ceea ce mă privea, erau cu foarte mulți martori și într-un fel mă relaxa asta pentru că era transparență și ea era de față’, spunea Nadine.

Nadine a vorbit despre viața personală și a spus adevărul despre scandalul sexual din 2012. Ea a recunoscut că acel incident i-a afectat cariera.

‘Putem răscoli orice. Nu mă mai identific cu nimic din ce a fost. Trăiesc doar în AICI ȘI ACUM, fiind singura realitate pe care o posed. Restul este iluzie. Nu există. Așadar, trebuie să revin la ce spuneam mai devreme despre ce înseamnă  să pui tot soiul de personaje peste trup și minte.

Bănuiesc că te referi la Claudiu Bleonț. El este un actor. Nu știu dacă, și în România, actorii primesc sporuri pentru riscul dedublării personalității. Atunci am fost furioasă și am făcut ce am știut mai bine, am ieșit din proiect. Acum înțeleg că fiecare se duce pe sine cum poate mai bine. Cel mai greu este să fii om. Să ai trup și minte și să le menții în armonie.

Nu toți reușim asta. Sfătuiesc femeile să învețe să își apere trupul. Să uite că sunt „doamne și să se ducă la cursuri de apărare. Și, la fel de important, să învețe să își fortifice mintea. Astfel de oameni pot distruge vieți. Cele mai multe dintre noi știm ce înseamnă abuzul. Iar abuzul nu este doar fizic, ci și emoțional. De aceea, trebuie să învățăm să ne protejăm fizic și emoțional’, a mărturisit vedeta.

citește și...