De unde vine numele de familie al lui Carmen Harra. ”Mi-a plăcut semnificația acestui nume sublim”

19.11.2022, 16:23
De unde vine numele de familie al lui Carmen Harra. ”Mi-a plăcut semnificația acestui nume sublim”
De unde vine numele de familie al lui Carmen Harra.

Vizionara Carmen Harra, în vârstă de 67 de ani, a dezvăluit de unde vine numele său de familie. Pe vremea când se afla încă în România, Carmen Harra a cântat în formația Trio Expres și era cunoscută sub numele de Carmen Mureșan.  ”Mi-a plăcut semnificația acestui nume sublim”, a spus Carmen Harra despre numele său de familie.

Carmen Harra, cunoscută și sub numele de Carmen Mureșan, a făcut parte din trupa Trio Expres, care s-a bucurat de succes înainte de Revoluția din 1989. Ulterior, Carmen Harra s-a mutat în America, acolo unde și-a făcut o carieră de succes grație previziunilor sale.

În cadrul unui interrviu pe care l-a acordat pentru revista Avantaje, Carmen Harra a povestit de unde vine numele său de familie.

De unde vine numele de familie al lui Carmen Harra. ”Nu există nicio legătură între Harra și Mureșan, dar amândouă sunt nume care aparțin familiei mele”

”Numele Harra vine de la bunica mea, Maria Harra. Deci este un nume care a fost în familia mea. La origine, Harra provine de la grecescul „haros” care înseamnă „suflet” și care are o conotație spirituală. Mi-a plăcut semnificația acestui nume sublim, iar eu cred în tot felul de calculații energetice, iar vibrația lui simbolizează recunoaștere și succes în carieră. Nu există nicio legătură între Harra și Mureșan, dar amândouă sunt nume care aparțin familiei mele”, a povestit Carmen Harra.

Despre cariera sa, de la muzică la previziunile pe care le face, vedeta a spus: ”Am existat în România, unde am fost o cântăreață cunoscută, dar tot în România am terminat o facultate și am lucrat în comerț exterior. Mereu am funcționat pe mai multe direcții de carieră. După ce am ajuns în America, în anii ‘80, am văzut un interes extraordinar pentru deschidere spre spiritualitate, metafizică și științele vechi și am considerat că este important ca oamenii să primească ajutor în viețile lor private. Așa că am decis să fac asta ca pe o meserie. Nu drept „prezicătoare” sau „clarvăzătoare”, așa cum nu m-am considerat niciodată, ci drept consilier psihologic. Și am reușit. Asta nu înseamnă că am renunțat vreo secundă la muzică. Am lucrat cu producătorul legendarei trupe Rolling Stones la două albume înregistrate în America și am continuat până în 2019, când am lansat un album, la Londra, „Behind Closed Doors’. Deci sunt și cântăreață și voi rămâne mereu activă și în această carieră muzicală. Chiar dacă au trecut destui ani, vocea mea și talentul meu sunt într-o formă maximă”.

 

citește și...