De unde ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și soția lui. Nick Rădoi a rupt tăcerea despre Ioana

10.01.2021, 11:30
De unde ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și soția lui. Nick Rădoi a rupt tăcerea despre Ioana
De unde ar fi pornit scandalul dintre Ilie Năstase și soția sa. Nick Rădoi a rupt tăcerea

În urmă cu două zile, Ilie Năstase și-a agresat soția, în propria lor locuință. Speriată, Ioana Năstase a sunat la 112 și a povestit ce s-a întâmplat între ea și fostul tenismen. Bruneta nu a dorit să facă plângere împotriva lui. 

Conform Click!, cearta dintre Ilie și Ioana Năstase ar fi pornit de la un fost iubit de-al femeii, Nick Rădoi. Afaceristul din America este de părere că femeia a fost agresată de Ilie din cauza lui.

Ilie Năstase, supărat din cauza lui Nick Rădoi?

‘De Sfântul Ion eu am sunat-o să-i fac o urare de ziua ei. Așa obișnuim să ne salutăm noi de când ne-am despărțit. Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească de trecutul Ioanei. Trecutul nu are valoare. Ilie trebuie să înțeleagă că, la vârsta noastră, nu putem să ne găsim pe cineva care nu are un trecut’, a declarat Nick Rădoi, la Antena Stars.

De câteva săptămâni bune, Ilie Năstase și Nick Rădoi sunt în conflict, după ce milionarul român stabilit în America i-a dat like la o poză Ioanei, pe Facebook.

‘Ilie Năstase m-a înjurat de mai multe ori. La el e grav că nu acceptă trecutul, pentru că el știe bine cu cine s-a căsătorit. Merge în locuri publice și mă înjură non-stop’, a mai declarat Nick Rădoi.

Ioana Năstase nu divorțează

Deși a trecut prin clipe de groază, Nick Rădoi crede că Ioana Năstase va merge mai departe în căsnicia cu Ilie.

‘N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Ioana știu că suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată’, a mai spus Rădoi.

Ioana Năstase și Nick Rădoi au avut o relație de câteva luni înainte ca bruneta să se mărite cu Ilie Năstase.

Poliția a confirmat apoi că Ioana Năstase a sesizat o altercație, autoritățile au ajuns la fața locului, iar soția lui Ilie Năstase nu a dorit să depună plângere.

“În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu’, au susținut autoritățile.

citește și...