Soția lui Ilie Năstase, în stare de șoc după ce a fost agresată de fostul tenismen: ‘Bine că am ieșit teafără de acolo’

09.01.2021, 11:10
Soția lui Ilie Năstase, în stare de șoc după ce a fost agresată de fostul tenismen: 'Bine că am ieșit teafără de acolo'
Soția lui Ilie Năstase, în stare de șoc după ce a fost agresată de fostul tenismen: 'Bine că am ieșit teafără de acolo'

Vineri seară, 8 ianuarie, Ilie Năstase a avut un conflict cu soția lui, Ioana, în urma căruia femeia a sunat disperată la 112. Bruneta l-a acuzat pe fostul tenismen că a agresat-o. 

Incidentul s-ar fi produs în locuința acestora din Complexul Stejarii, însă Ioana Năstase nu a vrut să depună plângere.

‘Da, este adevărat. Nu voi da foarte multe detalii. Mă bucur foarte mult că am ieșit teafără din acea casă. Și mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Chiar nu vreau să vorbesc urat la adresa lui. Vreau să fie bine, să fie sănătos, să fie bine. Am vrut să fac ceva, am vrut să-l fac să fie fericit, am încercat toate variantele posibile. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea. Și ar fi urat’, a declarat aceasta la Antena 3.

Ilie Năstase a fost violent cu soția lui

Și Poliția a confirmat că acasă la cei doi a fost sesizată o altercație.

‘În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu’, au susținut autoritățile.

Cu toate că nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase, Ioana încă este în stare de șoc. Aceasta nu s-a decis dacă va divorța sau nu de fostul tenismen.

Ce s-a întâmplat între cei doi

‘Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare’, a declarat Ioana Năstase pentru ProSport.

‘Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele’, a mai adăugat Ioana Năstase.

În schimb, Ilie Năstase a mărturisit că nu știe nimic despre cele întâmplate în locuința lor.

‘Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine’, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

 

citește și...