Amintirile sfâșietoare ale lui Gheorghe Turda. Premoniția pe care a avut-o despre moartea mamei sale

03.05.2021, 11:09
Amintirile sfâșietoare ale lui Gheorghe Turda. Premoniția pe care a avut-o despre moartea mamei sale
Amintirile sfâșietoare ale lui Gheorghe Turda. Premoniția pe care a avut-o despre moartea mamei sale

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri dureroase la un post de televiziune. Artistul a vorbit despre moartea mamei sale.

Invitat la Antena Stars, cântărețul de muzică populară Gherghe Turda și-a amintit de momentul în care mama sa a încetat din viață.

Acesta a povestit ce premoniție a avut.

Amintirile sfâșietoare ale lui Gheorghe Turda. ”O vedeam pe mama că se plimba printere instrumentiști”

”Pe scena Filarmonicii o vedeam pe mama că se plimba printre instrumentisti. Am tresărit. M-am dus repete acasă și soția mă vede speriată și zice soția că trebuie să te odihnești bine în noaptea asta și i-am spus că a murit mama și face că de unde știi, am văzut-o pe scena Filarmonicii”, a spus Gheroghe Turda, relatează spynews.ro.

”Am sunat repede la Săpânța și mi-a spus sora că acum o oră jumătate a murit mama. Am plecat atunci și la ora 11 eram în curtea părinților”, a adăugat artistul.

În urmă cu ceva timp,c ântărețul de muzică populară, care în ultima vreme a avut o relație cu scandal cu Nicoleta Voicu, a făcut declarații și despre dispariția soției sale, în urmă cu 11 ani. “În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă. În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu”, spunea Gheorghe Turda.

 

citește și...