De ce a ajuns, de fapt, Elena Ploieșteanu la spital după moartea artistului! Declarații cutremurătoare

01.05.2021, 13:14
De ce a ajuns, de fapt, Elena Ploieșteanu la spital după moartea artistului! Declarații cutremurătoare
De ce ajuns, de fapt, Elena Ploieșteanu la spital după moartea artistului! Declarații cutremurătoare

După moartea lui Nelu Ploieșteanu, soția artistului a ajuns la spital. Elena Ploieșteanu a mărturisit că din cauza cadrelor medicale care l-au îngrijit pe soțul său a avut nevoie de intervenția doctorilor. 

Elena Ploieșteanu a făcut declarații cutremurătoare despre cum a fost tratat Nelu Ploieșteanu înainte de a-și da ultima suflare. Din acest motiv, familia regretatului solist are de gând să dea în judecată spitalul unde a fost internat acesta.

De ce a ajuns Elena Ploieșteanu la spital

Soția lui Nelu Ploieșteanu a spus că a avut un șoc la aflarea veștii că artistul a decedat și a căzut inconștientă la pământ. Și-a spart capul și a fost nevoie de intervenție medicală.

„Din cauza lor am ajuns la spital. Am căzut jos inconştientă, mi-am spart capul în două părţi. Fata a chemat salvarea, m-a cusut, am stat până la 5 dimineaţa şi m-a adus salvarea acasă. Vreau să se facă dreptate! L-am dus pe picioarele lui şi ultimele cuvinte pe care mi le-a spus au fost: Ce mă fac eu fără tine că ăştia mă omoară aici?!”, a spus Elena Ploieșteanu, la Antena Stars.

Familia a cerut ajutorul lui Ludovic Orban

Pentru că a fost diagnosticat cu coronavirus, fiica lui Nelu Ploieșteanu s-a văzut nevoită să apeleze la cunoștințe. Ea a dezvăluit că a luat legătura cu Ludovic Orban, pe care l-a implorat să o ajute. Din nefericire, nimic nu s-a rezolvat, iar familia l-a înmormântat pe Nelu Ploieșteanu, respectând protocolul COVID-19.

‘Mi s-a spus că au ajuns până la domnul Orban cererile mele pe care le-am făcut peste tot pe unde am putut şi nu mi-a dat niciun răspuns nimeni. Atunci, eu i-am scris domnului Orban, am făcut rost de numărul lui de telefon şi l-am rugat, în numele tatălui meu, să facă ceva pentru el, dacă se poate, pentru că am înţeles că în foarte multe cazuri s-a putut (…).

Deci eu nu l-a luat pe tata de la IML, pentru că am aşteptat un răspus de la dânsul, pe care nu mi l-a dat, bineînţeles. A spus că revine cu un telefon. După care am aşteptat telefonul acela. Bineînţeles că i-am mai dat mesaje (…) Am înţeles că nu se vrea şi a trebuit să îl iau, că nu mai puteam să îl mai ţin. Dacă aş fi ştiut că astăzi se schimbă legea, l-aş mai fi ţinut şi l-aş fi înmormântat aşa cum merita, nu cum l-am îngropat, aşa cum a fost acest protocol’, a mai declarat fiica artistului, la Antena 3.

citește și...