De la ce pornesc discuțiile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cine cedează primul

09.10.2021, 16:52
De la ce pornesc discuțiile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cine cedează primul
De la ce pronesc discuțiile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cine cedează primul

Muzicianul Tavi Clonda, în vârstă de 42 de ani, a dat amănunte din mariajul său cu vedeta de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani. Artistul a explicat de la ce ponesc discuțiile în cuplul lor. de asemenea, Tavi Clonda a explicat și care dintre ei este cel care cedează primul în cazul unui conflict.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Tavi Clonda a dat detalii despre mariajul său cu Gabriela Cristea pentru impact.ro. Acesta a dezvăluit de la ce pronesc discuțiile în cuplul lor, dar și cine este primul care cedează într-o situație tensionată.

De la ce pornesc discuțiile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda. ”Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul”

”Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară. Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează. Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest”, a declarat Tavi Clonda.

Tavi Clonda a explicat și care sunt secretele care fac ca un mariaj să funcționeze: ”Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești. Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă”.

citește și...