De la ce pornesc discuțiile dintre Mihai Bobonete și soția sa. ”De dragul femeii, mai las de la mine”

17.01.2022, 16:12
De la ce pornesc discuțiile dintre Mihai Bobonete și soția sa. ”De dragul femeii, mai las de la mine”
De la ce pornesc discuțiile dintre Mihai Bobonete și soția sa. ”De dragul femeii, mai las de la mine”

Actorul de comedie Mihai Bobonete, în vârstă de 41 de ani, a făcut dezvăluiri despre familia sa.  Acesta a mărturisit de la ce pornesc discuțiile dintre el și partenera sa de viață, Cătălina.  ”De dragul femeii, mai las de la mine”, a afirmat bnecunoscutul actor. Mihai Bobonete a vorbit și despre gelozia în cuplu.

Actorul Mihai Bobonete este căsătorit cu Cătălina, împreună cu care are doi copii, un băiat care se numește Octavian și o fată pe nume Maria. Actorul din serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, de la Pro TV, și Cătălina formează un cuplu de peste 25 de ani, însă s-au cununat civil abia în anul 2009. Cei doi au făcut cununia religioasă în anul 2017. Cătălina Bobonete este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează ca make-up artist. Cătălina Bobonete preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Ea și Mihai Bobonete s-au îndrăgostit din adolescență.

Mihai Bobonete a dezvăluit, pentru revista Viva, de la ce pronesc discuțiile dintre el și partenera sa de viață. dee asemenea, actorul de comedie a vorbit și despre gelozia în cuplu.

De la ce pornesc discuțiile dintre Mihai Bobonete și soția sa. ”Pe statul pe telefon, că am exagerat cu băutura sau cu mâncarea”

”De dragul femeii, mai las de la mine și cred că tot timpul liniștea întregii familii vine atunci când femeia e liniștită, altfel mari controverse nu avem noi. Ne mai certăm pe colacul de la toaletă, pe sarea din mâncare, pe statul pe telefon, că am exagerat cu băutura sau cu mâncarea, că i-am zis-o lu nu știu cine prea nu știu cum, d-astea minore…”, a declarat Mihai Bobonete despre discuțiile cu soția sa.

Despre gelozia în cuplu, actorul a comentat: ”Nu m-au interesat niciodată aceste „tentații” purtătoare de sâni pentru că nu ne-am riscat niciodată familia și cariera pentru tentații de genul ăsta. Vorbesc la plural că mă refer și la colegii mei de serial. Plus că vreți să vă mai spun ceva? Am văzut multe și am trăit și mai multe în adolescența mea… Acum am acasă TOT ce-mi trebuie, de ce să mai caut altceva în altă parte? Gelos mai sunt din când în când, pentru că nevastă-mea e mai frumoasă pe an ce trece, dar de fiecare dată mă liniștesc cu gândul că, dacă nu s-a întâmplat nimic atât amar de vreme, ce s-ar mai putea întâmpla acum, când oricum știu că ea mă iubește și eu o iubesc la fel?”.

citește și...