De la ce au pornit certurile dintre Andreea Bălan și George Burcea! ‘El nu mai este omul de acum 6 luni. S-a schimbat’

22.02.2020, 10:39
De la ce au pornit certurile dintre Andreea Bălan și George Burcea! 'El nu mai este omul de acum 6 luni. S-a schimbat'
De la ce au pornit certurile dintre Andreea Bălan și George Burcea! 'El nu mai este omul de acum 6 luni. S-a schimbat'

Andreea Bălan și George Burcea trec printr-o perioadă grea! Zvonurile că cei doi sunt în prag de divorț au zguduit showbiz-ul românesc. Mulți se întreabă de la ce au pornit, de fapt, problemele în mariajul lor.

De la ce au pornit certurile dintre Andreea Bălan și George Burcea! ‘El nu mai este omul de acum 6 luni. S-a schimbat’

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în toamna anului trecut și au două fetițe minunate. Se pare că cei doi au început să aibă probleme în relație de când George Burcea a luat decizia de a începe un proiect personal, și anume să scrie o carte despre violența domestică.

Se știe că actorul a avut de suferit enorm din cauza tatălui său și mărturisea că a trăit „într-un mediu în care „abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină”.

Aceste lucruri le-au afectat serios mariajul, iar zvonurile despre despărțire au luat amploare. Potrivit Click!, soțul Andreei Bălan ar fi lăsat deoparte familia și s-ar concentra mai mult pe cartea la care lucrează în acest moment. Cu această ocazie, Andreea Bălan a descoperit lucruri care au afectat-o serios și pe care George Burcea a preferat să le țină ascunsă până acum.

‘El nu mai este omul de acum 6 luni. S-a schimbat! S-a schimbat pentru că a intrat într-o frenezie din asta cu trecutul lui, cu cartea lui, pe care o scrie și este alt om! Acum câteva zile George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o iubește. Și George nu a putut să facă asta, s-a și enervat.

Ceva este oricum în neregulă și se pare că totul a apărut de când el a început să scrie la această carte, pe care vrea să o scoată despre familia sa, carte în care îl desconspiră pe tatăl lui. Tatăl lui a bătut-o pe mama sa, iar el a crescut cu bunicii, fără părinți. El tot timpul a văzut violență și stress. Automat că acum, scriind această carte, i s-au deschis niște răni!’, au declarat pentru Click! surse din apropierea familiei solistei.

Cristi Brancu a vorbit într-un vlog despre divorțul dintre Andreea Bălan de soțul ei, George Burcea.

‘George Burcea i-a spus Andreei Bălan la două luni după ce s-au cunoscut că tatăl lui este un criminal. Numai că în acel moment, Andreea și George s-au gândit la lucrul următor. «Poate că ar fi bine pentru cele două fete ale noastre să nu spunem lumii această poveste cu tatăl tău, pentru a nu le pune într-o lumină anume. Poate că dacă fetele vor descoperi că bunicul lor e criminal se va comenta în fel și chip», iar George a spus că e de acord!’, a conchis prezentatorul tv.

citește și...