De la ce a pornit incendiul la vila lui Columbeanu! Acoperișul casei s-a prăbușit

01.11.2020, 13:57
De la ce a pornit incendiul la vila lui Columbeanu! Acoperișul casei s-a prăbușit
De la ce a pornit incendiul la vila lui Columbeanu! Acoperișul casei s-a prăbușit

Fosta vilă de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu s-a făcut scrum! De mai bine de nouă ore, pompierii încearcă să stingă incendiul care a izbucnit în fosta locuință a milionarului.

Alarma s-a dat sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 15.00, la fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, care ardea. Din păcate, incendiul nu a fost stins nici acum, iar totul fumegă înăuntru.

Focul a fost atât de puternic, încât acoperișul vilei s-a prăbușit, scrie Click! Misiunea a fost una dificilă pentru pompieri, pentru că focul risca să se extindă la clădirile din apropiere.

Casa lui Columbeanu a ars din temelii

Din primele informații, focul a pornit de la subsolul clădirii impunătoare şi a cuprins apoi parterul şi etajul, pe o suprafață de 1.000 mp. Târziu în noapte, vila ardea pe toate părţile, inclusiv acoperişul.

Reprezentanții din cadrul ISU București-Ilfov au declarat că focul încă arde mocnit.

‘Sunt patru echipaje de stingere la fața locului, care au rămas și peste noapte’, au explicat pompierii pentru Click!

De la ce a pornit incendiul la vila lui Columbeanu

Potrivit Click!, autoritățile susțin că incendiul ar fi pornit de la un echipament aflat la subsolul imobilului și nu de la o mână criminală.

Acum, anchetatorii așteaptă ca focul să fie stins complet pentru a verifica zona respectivă.

Irinel Columbeanu a pierdut vila din Izvorani din cauza datoriilor acumulate la bancă. Ulterior, somptuoasa casă a fost cumpărată de o agenție imobiliară care a scos-o la vânzare cu 3,9 milioane de euro.

Vila de la Snagov, pe care Irinel Columbeanu a pierdut-o din cauza datoriilor la bancă, a fost cumpărată de o agenție imobiliară care a scos-o la vânzare cu 3,9 milioane de euro. În interiorul casei se aflau mai multe opere de artă, inclusiv o pictură semnată Sabin Bălașa.

‘Nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje. Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează. Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine. Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini! A fost frumos și poate că va mai fi’, a declarat cu optimism Irinel Columbeanu, într-un interviu pentru ‘Vorbește lumea’.

citește și...