De la ce a pornit conflictul în care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Ce legătură avea cu Florin Salam

04.08.2020, 12:07
De la ce a pornit conflictul în care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Ce legătură avea cu Florin Salam
De la ce a pornit conflictul în care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Ce legătură avea cu Florin Salam

Emi Pian, pe numele lui adevărat Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, a fost ucis în noaptea de 3 spre 4 august, în urma unui conflict între două clanuri rivale, pe străzile Bucureștiului.

Conform surselor din anchetă citate de Antena 3, tot scandalul ar fi pornit de la un nod de barbut. Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la spital cu răni grave, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Tatăl său, Nicolae Duduianu, a suferit un șoc când a aflat de moartea fiului său.

Emi Pian a fost ucis

Florin Mototolea ar fi fost ucis de baiatul lui Napi, un alt cunoscut interlop din România. Bărbatul a fost pus la pământ de loviturile puternice ale tânărului. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator.

‘În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând’, a transmis Poliția Română.

Era cunoscut în lumea interlopilor

În trecut, Emi Pian a mai fost implicat în scandaluri legate tot de jocuri de barbut. Se pare că acesta împrumuta cu dobândă, între 10 şi 35%, persoanele care pierdeau la barbut, se arată în dosarul de condamnare al acestuia din 2016.

Florin Mototolea făcea parte din cele mai influente clanuri din lumea interlopă din România. Era nelipsit de la petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

În urmă cu doar câteva zile, Emi Pian a participat la un party alături de familie, copii, nepoți, cumetrii. Este și ultima apariție în public.

Clanul Duduienilor este considerat unul dintre cele mai periculoase grupuri mafiote, care de aproape de trei decenii terorizează Capitala. Interlopii și-au extins influența în sectorul 2, mai precis în cartierul Pantelimon.

Tatăl lui se află la închisoare

Anul trecut, tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a fost arestat pentru tentativă de omor, după ce a călcat un om intenționat pe trecerea de pietoni.

Supranumit “Regele”, bătrânul se lăuda cu bătăile pe care le aplica rivalilor în “vremurile de glorie”.

‘Lumea e perversă și rea, pe timpuri era 1 la 1, bătea care era mai bun. Eu n-am mâncat bătaie 1 la 1 în viața mea. Era legea existenței. Cine era în fața mea, nu mai scăpa. Eram 300 de inși într-o curte, cu Nicu Botoșanul, Boacă și Vijelie. Topcanezul i-a făcut o rană lui Vijelie și i-am rupt mâna, din umăr, Dumnezeu să-l ierte, spunea părintele lui Emi Pian, într-un live pe Facebook.

citește și...