Fratele lui Florin Salam, infectat cu coronavirus

28.07.2020, 09:17
Fratele lui Florin Salam, infectat cu coronavirus
Fratele lui Florin Salam, infectat cu coronavirus

Fratele binecunoscutului cântăreț de manele Florin Salam este infectat cu coronavirus. Acesta se află internat la ”Matei Balș.

Fratele manelistului a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și transferat de urgență la spitalul ”Matei Balș”, anunță spynews.ro.

Bărbatul are și alte probleme medicale. Acesta suferă de diabet și are probleme la pămâni.

Înainte de a fi transferat la ”Matei Balș”, fratele lui Florin Salam era internat la Spitalul Floreasca, același spital în care a fost internată și Fănica, fosta soție a lui Florin Salam. Fratele manelistului era intubat la Reanimare.

Potrivit sursei mai sus-citate, medicii care se ocupă de fratele lui Florin Salam nu i-au dat speranțe prea mari.

 

Fosta soție a lui Florin Salam a murit în 2009

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi au rezultat doi copii –  Betty şi Dani. O mare dramă s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia lui Florin Salam murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Luni au fost raportate 1.104 îmbolnăviri

Luni, 27 iulie 2020, au fost raportate 1.104 îmbolnăviri pe teritoriul țării noastre în ultimele 24 de ore.

România înregistrează a șasea zi cu peste 1.000 de noi cazuri de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 1.104 de noi îmbolnăviri de COVID-19.

Până luni, 27 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 45.902 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 258 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

25.794 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.440 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Pe teritoriul României, 2.062 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 3.665 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 11.011 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 9 persoane.

 

citește și...