Ce îi pregătește Robert Sfăt mamei sale! Adolescentul vrea să se răzbune pe Brigitte Pastramă

14.07.2020, 13:02
Ce îi pregătește Robert Sfăt mamei sale! Adolescentul vrea să se răzbune pe Brigitte Pastramă
Ce îi pregătește Robert Sfăt mamei sale! Adolescentul vrea să se răzbune pe Brigitte Pastramă

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, nu are de gând să renunțe la moștenirea lăsată de tatăl său, Octavian Sfăt. Băiatul are în plan să pună mâna pe banii vedetei, iar cel care îl ajută este chiar fostul soț al brunetei, Ovidiu Torj.

În urmă cu aproape o lună, Robert Sfăt a fost dat afară din casă de mama lui, care l-a acuzat că i-a devastat locuința și i-a făcut praf mașina. Adolescentul a povestit că până la vârsta de 14 ani a fost crescut de bunici, iar cu mama lui nu are o relație deloc bună.

Robert, nou şir de acuzaţii la adresa lui Brigitte

Scandalul dintre ei cei doi a izbucnit acum din cauza faptului că Brigitte Pastramă nu i-a dat partea lui de moștenire, după ce a împlinit 18 ani.

Pentru că nu și-a primit banii cuveniți, Robert Sfăt își acuză mama că l-a furat și chiar o amenință că o va da în judecată.

‘Eu am mai sunat-o pe mama mea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine.

Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele (dezvăluiri). Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire’, a declarat Robert, la Xtra Night Show.

Fostul soț al lui Brigitte vrea să se răzbune pe ea

Pe de altă parte, Brigitte a dezvăluit că are de gând să îi dea partea lui de moștenire, numai după ce va demonstra că s-a scimbat.

‘Ovidiu Torj este cel care îi spală creierul lui Robert. El, câțiva prieteni, câțiva oameni de televiziune. Dar în special Ovidiu, care este fostul soț al mamei sale. Bărbatul i-a oferit un apartament lui Robert, i-a oferit bani, i-a spus că se va asigura să nu îi lipsească nimic, i-a propus și să îl ajute cu bani pentru a-și da mama în judecată.

Băiatul greșește că s-a întors împotriva mamei sale, mai ales că Torj vrea doar să o șicaneze pe Brigitte, nu este el prea interesat de soarta lui Robert’, au mărturisit apropiații familiei lui Brigitte Pastramă, pentru Impact.ro. 

citește și...