De ce tatăl Mădălinei Manole nu poate fi înmormântat lângă fiica sa. Fratele artistei a dezvăluit adevărul: ‘La Mădălina stăpân e soțul’

10.09.2020, 13:18
De ce tatăl Mădălinei Manole nu poate fi înmormântat lângă fiica sa. Fratele artistei a dezvăluit adevărul: 'La Mădălina stăpân e soțul'
De ce tatăl Mădălinei Manole nu poate fi înmormântat lângă fiica sa. Fratele artistei a dezvăluit adevărul: 'La Mădălina stăpân e soțul'

Ion Manole, tatăl regretatei Mădălina Manole, a decedat miercuri, 9 septembrie, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Bărbatul de 77 de ani era internat în stare gravă la spitalul din Ploiești, infectat cu COVID-19. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tatăl Mădălinei Manole a murit de COVID-19

Ion Manole a murit cu un mare regret în suflet! El și soția lui, Eugenia, au fost devastați după decesul fiicei lor. În plus, cei doi nu au mai apucat să își vadă nepoțelul, fiul Mădălinei, de când băiatul era un bebeluș.

Petru Mircea, soțul Mădălinei, nu i-a permis fiului său, Petru Jr., să aibă o relație apropiată cu membrii familiei din partea cântăreței.

‘L-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine… Poate o veni mâine (n.r. – azi) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur…

Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele. Am întrebat: ‘Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?’. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor. Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, spunea acum două luni, Ion Manole.

Nu va fi înmormântat lângă fiica lui

Mai mult de atât, Ion Manole nu va fi înmormântat lângă fiica lui, ci lângă soția răpusă de cancer în urmă cu trei ani și jumătate.

Fiul lui Ion Manole, Marian, a dezvăluit că tatăl lui va avea parte de o slujbă la groapă, în ziua înmormântării, la cimitirul Bolovani din Ploiești.

‘La Mădălina stăpân e soțul’, a dezvăluit fratele solistei pentru Click! Petru Mircea a fost acuzat că a trecut pe numele lui locul de veci cumpărat de familia Mădălinei în cimitirul din Ploiești.

Fiul bărbatului a povestit și cum au decurs ultimele clipe de viață ale tatălui său.

‘A intrat în comă, a făcut stop cardiac de două ori și a murit. L-am dus pe picioarele lui, luni și marti îmi spuneau medicii că e lucid, azi a fost rău și nu au mai putut face nimic. L-am dus la spital din cauza problemelor lui de sănătate, cu circulația, cu diabetul, apoi s-a constatat că are Covid. Eu știu cum se moare în spitale în zilele astea, nu se știe. El era bolnav. Trebuie să ma anunțe cei de la morgă ca să trimit să îl ridic. Suntem terminați’, a declarat Marian Manole pentru Fanatik. 

 

citește și...