De ce și-a ținut prezentatoarea Laura Micovschi secretă sarcina. ”Mi-a fost foarte teamă”

20.12.2020, 11:54
De ce și-a ținut prezentatoarea Laura Micovschi secretă sarcina. ”Mi-a fost foarte teamă”
De ce și-a ținut prezentatoarea Laura Micovschi secretă sarcina. ”Mi-a fost foarte teamă”

Prezentatoarea Laura Micovschi, de la Antena Stars, a explicat care a fost motivul pentru care și-a ținut sarcina ascunsă timp de mai multe luni.

Laura Micovschi este însărcinată în sașe luni, însă nu s-a știut despre sarcina ei. Prezentatoarea de la postul de televiziune Antena Stars a ținut sarcina ascunsă.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Laura Micovschi a oferit acum detalii despre sarcina sa și despre emoțiile care o încearcă în așteptarea primului copil.


Laura Micovschi, despre sarcină: ”Mi-a fost teamă să nu pierd copilul”

Laura Micovschi a explicxat care au fost temnerile ei în ceea ce prvește sarcina și care a fost motivul pentru care a ținut-o ascunsă. „Mi-a fost foarte teamă. Mi-a fost teamă să nu pierd copilul. Nu cred în superstiții, dar îmi era atât de frică să împărtășesc cu cineva această bucurie imensă pe care o simțim, de teamă să nu dispară. Este cel mai iubit copil din Univers, o să fiu mereu alături de el”, a declarat Laura Micovschi, potrivit spynews.ro.

„Eu, în culmea panicii, am fost dusă în vacanță ca să mă liniștesc, deși nu voiam să mă plimb, să merg, să fac nimic. Nu știu cât este de corect, sau cât este de sănătos, dar nu mai contează nimic. Și nu știu dacă simt asta exact acum, dar sigur o să simt când o să îl am pe bebe în brațe”, a mai spus prezentatoarea de la Antena Stars.

Pe contul ei de socializare, vedeta de televiziune a publicat două fotografii în care își etalează burtica de gravidă. Cât de mult te putem iubi! Cât de nerăbdători suntem să te cunoaștem! Cât de mult te-am așteptat!”, a scris ea în dreptul imaginilor. 

 

citește și...