Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe partenerul ei că este însărcinată. ”Am început să simt că se întâmplă ceva”

16.12.2020, 15:40
Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe partenerul ei că este însărcinată. ”Am început să simt că se întâmplă ceva”
Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe partenerul ei că este însărcinată. ”Am început să simt că se întâmplă ceva”

Flavia Mihășan a explicat cum l-a anunțat pe partenerul ei de viață că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Flavia Mihășan a devenit mămică în urmă cu un an, atunci când a adus pe lume un băiețel, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. Acum, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a anunțat pe partenerul ei de viață că urmează să devină mămică pentru a doua oară. ”Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez așteptări. Dar când i l-am arătat, a fost ca în dimineața de Crăciun”, a spus Flavia Mihășan.


Aceasta a mărturisit că încearcă să-l pregătească pe băiețelul ei pentru venirea pe luime a bebelușului. ”Într-adevăr, va trebui să-l pregătim pe Carol pentru venirea bebelușului. Deja mă mângâie pe burtică, am început să-i spun că va avea un frățior sau o surioară și că se vor juca împreună pentru totdeauna. Carol este minunat, este un băiețel atât de bun și generos, abia aștept să-i văd jucându-se împreună!”, a completat vedeta.

Flavia Mihășan, despre nuntă

Flavia Mihășan a făcutr declarații și despre nunta cu Marius, partenerul ei de viață.

Vedeta a afirmat că nu se gândește foarte des la acest lucru.

”Da, suntem logodiți și, după părerea mea, mai căsătoriți decât oricine, chiar dacă oficial n-am semnat nimic. Nu știm pe când nunta, recunosc că nu negândim prea des la asta… Să spunem că suntem genul mai neconvențional din punctul ăsta de vedere”, a mai spus Flavia Mihășan pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...