Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi. Mesajul tranșant al vedetei la adresa fostului soț: ‘Oamenii nu se schimbă, folosesc anumite strategii’

10.09.2020, 11:55
Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi. Mesajul tranșant al vedetei la adresa fostului soț: 'Oamenii nu se schimbă, folosesc anumite strategii'
Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi. Mesajul tranșant al vedetei la adresa fostului soț: 'Oamenii nu se schimbă, folosesc anumite strategii'

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou! Invitată în emisiunea ‘Vorbește lumea’, vedeta a declarat că nu vrea să mai audă de fostul soț și că și-a învățat lecția după atâtea despărțiri și împăcări.

Deși toată lumea credea că cei doi au o relație perfectă și că urmează să se căsătorească din nou, iată că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au pus punct poveștii de iubire.

Bianca Drăgușanu a rupt orice legătură cu Alex Bodi

Imediat după ce au decis să o ia pe drumuri separare, Alex Bodi s-a refugiat în brațele Dariei Radionova, fosta lui iubită, iar Bianca Drăgușanu a preferat să nu se mai implice în nicio relație amoroasă.

De asemenea, s-a zvonit că Bianca Drăgușanu s-ar fi cuplat cu un renumit milionar turc, Cengiz Şıklaroğlu, fostul iubit al Ioanei Filimon. Blondina a ținut să spună adevărul, susținând că este doar prietenă cu afaceristul turc.

‘M-am despărțit de fostul soț, acum o săptămână. Mi-am luat învățătura. Oamenii nu se schimbă, folosesc anumite strategii. Prefer să cred că acum trec la next level. De data aceasta, ne-am despărțit definitiv. Am încheiat orice socoteală cu fostul soț. Eu sunt un om foarte fericit, pozitiv. Nu mai e cale de împăcare între noi. Sunt un om asumat. Lumea crede că mă voi împăca cu fostul soț, nu va fi așa.

Sincer, nu mă interesează ce zice sau ce face (n.r Alex Bodi). Nu mi-am găsit pe altcineva. Sunt o femeie liberă, singură. Cu afaceristul turc sunt doar prietenă. Suntem doar prieteni. Afaceristul turc m-a ajutat cu blănurile din Turcia. Nu mă gândesc la o relație cu el. Eu niciodată nu culeg, eu aleg’, a declarat blondina, în direct, la PRO TV.

Bianca Drăgușanu l-a iertat de multe ori pe Alex Bodi

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au sărutat la tv, în direct!

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu spunea că fostul ei soț nu poate trăi fără ea. Alex Bodi a reușit atunci să o cucerească iar pe blondină, deși aceasta se ținea tare. În cele din urmă, vedeta a cedat și a revenit în brațele lui Alex Bodi.

‘Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil’, a declarat Bianca Drăgușanu, la o emisiune tv.

citește și...