De ce și-a enervat Daniela Crudu iubitul în club! Detalii cutremurătoare după ce a fost călcată în picioare de croat

13.02.2020, 11:45
De ce și-a enervat Daniela Crudu iubitul în club! Detalii cutremurătoare după ce a fost călcată în picioare de croat

Daniela Crudu și-a văzut moartea cu ochii, duminică (9 februarie), după ce a fost snopită în bătaie de iubitul ei croat. În urma unui exces de furie, acesta a crezut că poate rezolva conflictul aplicându-i fostei asistente tv o corecție pe care nu o va uita toată viața.

De ce și-a enervat Daniela Crudu iubitul în club!

‘Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge’, i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos, scrie spynews.ro.

Daniela Crudu l-a cunoscut în 2019 pe Sego Dubravko prin intermediul Mădălinei Pamfile, deoarece partenerul ei și croatul erau prieteni foarte buni. Bărbatul are 45 de ani, deține mai multe afaceri imobiliare și conducea un Bentley negru.

Foto: captură video

Sego avea atât de multă încredere în brunetă, încât îi dăduse pe mână și cifrul seifului cu bani.

‘Erau împreună de un an și până acum nu a lovit-o niciodată. A mai țipat la ea pentru chestii mărunte, dar nimic mai mult. În duminica respectivă, pe fondul băuturii, el a devenit gelos. Nu i-a convenit că veneau tot felul de tipi să se pozeze cu Daniela, ea mai râdea, cum este ea de obicei și de aici a început scandalul și apoi bătaia‘, au declarat, pentru Click!, surse din familia Danielei.

După ce a bătut-o, bărbatul agresiv a mărturisit că nu regretă tot ce s-a întâmplat, argumentând că dacă ar fi lovit-o cu adevărat, era internată și acum în spital.

În plus, Sego Dubravko i-a transmis Danielei Crudu că are de gând să îi plătească spitalizarea și toate costurile pe care le-a avut până în acest moment.

Cu toate acestea, vedeta a declarat că nu va face plângere plângere împotriva lui și vrea doar să scape cât mai repede de el.

citește și...