Adevărul despre scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul croat! Detalii teribile din relația ascunsă a fostei asistente tv EXCLUSIV

11.02.2020, 15:27

Daniela Crudu ține de câteva zile prima pagină a tabloidelor, după ce a fost implicată într-un scandal-monstru cu iubitul său. Celebra brunetă a ajuns la spital plină de sânge, cu nasul spart și mai multe traumatisme pe corp.

Adevărul despre scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul croat!

Daniela Crudu se iubea de câteva luni cu un bărbat de origine croată, pe care îl ținea ascuns de ochii curioșilor. În noaptea de sâmbătă spre duminică, cei doi amorezi, alături de Mădălina Pamfile și câțiva prieteni au petrecut într-un club din București.

La plecare, spiritele s-au încins între Daniela Crudu și partenerul ei, iar vedeta a sunat disperată la 112 pentru a cere ajutor. Ea a ajuns la Spitalul Universitar duminică dimineață, desculță și ‘avariată’ total.

Pe zi ce trece apar tot mai multe informații șocante despre relația ascunsă pe care Daniela Crudu o avea cu bărbatul afacerist!

O sursă din preajma vedetei tv a detaliat pas cu pas ce s-a întâmplat, de fapt, între Daniela și Seco Dubravko. Potrivit acesteia, Daniela Crudu s-a trezit într-o avalanșă de pumni, după ce ar fi refuzat să îi dea telefonul mobil iubitului ei.

Se știe că Seco era o persoană geloasă și ar fi văzut negru în fața ochilor, după ce a surprins-o pe Daniela că se conversa cu o persoană de sex masculin. În plus, apropiații Danielei mai susțin că vedeta nu s-a cuplat cu Seco Dubravko pentru bani.

‘Nu cred că s-au certat din cauza banilor. Totul s-a produs din cauza geloziei. O cunosc de atâția ani, nu ar fi putut Daniela Crudu să îi ia banii din casă iubitului său. Nu stă cu bărbați pentru bani. În seara respectivă, cei doi au băut în club, iar în drum spre casă, bărbatului (n.r. Seco Dubravko) i s-a pus pata.

Probabil Daniela a primit mai multe mesaje pe telefonul mobil și nu a vrut să îi arate acestuia ce primise și de aici a izbucnit tot scandalul. Asta e filmul real al incidentului. Cum să fii milionar și să ai mașini scumpe, dar să locuiești în casa iubitei tale? Mi-e greu să cred că ea stătea cu el pentru statutul lui social. Cei doi s-au cunoscut pe Instagram. Ăsta este adevărul. Nu Madălina Pamfile le-a făcut cunoștință. Mădălina nu se va implica în acest scandal, pentru că are 2 copii și vrea să își vadă de viața sa. Dacă a bătut-o în public, nu vreau să știu ce se întâmpla atunci când erau doar ei doi’, au fost declarațiile exclusive ale apropiaților Danielei Crudu, pentru Tacataca.ro. 

Citește și: EXCLUSIV! Ruptă cu bătaia de croat, Daniela Crudu este apărată de fostul iubit! Ce spune despre zvonurile că și-ar înșela partenerii

citește și...